Ген. Радев не е БСП, но Цецка Цачева е ГЕРБ и Борисов!

Ген. Радев не е БСП, но Цецка Цачева е ГЕРБ и Борисов!

От ГЕРБ си мислят, че българите не гласуват за Цачева, защото нямала харизма. Такова им е нивото. Срамно ниско. А всъщност наказателният вот е за Бойко Борисов и управлението му. Пък и Цецка Цачева нали била грешка, призна самият Борисов. Неподходяща е за президент, освен всичко останало.
Не гласувайте за Цецка Цачева, нека има предсрочни парламентарни избори. А ако толкова ви домъчнее за Борисов, ще имате възможност пак да си го изберете. Като ви е толкова акъла.
Интересно е какви тези застъпват някои хора. Според тях е по-добре да си останат ГЕРБ на власт, щом ще идват БСП, защото били едно и също. По тази логика да бяхме останали в Османската империя, а не българите да се борят за свободата си тогава, защото сега премиерът ни е зависим не само от Турция и Ердоган.
Ген. Радев не е БСП, но Цецка Цачева е ГЕРБ и Борисов!
Мислете!
Става въпрос за мажоритарни избори, президентски, за личности. А зависимите като Борисов трябва да отговарят за зависимостите си сами и пред Закона, не с цял един народ – от височината на министърпредседателския пост.
Все още няма нито една осъдителна присъда за корупцията в ДАИ, за спирките в София, за КТБ, за престрелката в Слънчев бряг, за Мишо Бирата, за Яневагейт, (…), за над 200 поръчкови убийства, откогато Борисов е гл. секретар на МВР – до днес, когато е за втори път премиер.
Почти една година мина от мократа поръчка – да бъда изпочупен и обезобразен, а защо не и умрял от бой и кръвозагуба на земята, само за да спра да пиша и казвам истината за престъпното управление в община Поморие на ГЕРБ и ДПС и да изчезна от публичното пространство. Завинаги. Прокуратурата нарочно бави старта на съдебния процес и се преструва, че води разследване, докато поръчителите и извършителите са известни на всички!
В такава България ли искате да живеете и да растат децата ви?! В която престъпниците са недосегаеми, а народът храни и пои палачите си с данъци и такси??
Това е Българията на ГЕРБ и Бойко Борисов, такава си я харесват и такава си я искат – бедна, обезлюдяваща и зависима. Затова сега така беснеят. Страхуват се от Истината и Справедливостта! Страхуват се от възтържествуването им!
Съдбата на България е в нашите ръце! В тях са и нашите съдби!
Стоян Тончев
Колаж: Иво Ангелов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *