Георги Лозанов: Българските рускопатриоти да си татуират Сталин до Левски, голата мадама и Путин

Георги Лозанов: Българските рускопатриоти да си татуират Сталин до Левски, голата мадама и Путин - 1

Георги Лозанов: Българските рускопатриоти да си татуират Сталин до Левски, голата мадама и Путин

Тази нощ не спах много и сърфирах из подкаста с дългите му шлейфове от коментари в социалните мрежи, за да установя без изненада, че там се „продава на кило“ руска пропаганда.

Това коментира във „Фейсбук“ Георги Лозанов.

Познатите ѝ от медиите говорители тук на спокойствие се правят на загрижени анализатори, заели се да отворят очите на аудиторията все за същото – Западът е прогнил, а Русия е бъдещето на човечеството.

За обективен анализ трябва да мине конспиративна теория, чиято цел е самата тя да доведе с промиване на мозъците до такава промяна в съотношението на световните сили.

Руските пропагандатори още от съветски времена не са в състояние да измислят нещо друго, но се надяват, че с новите средства за комуникация по-лесно ще набият старата мантра в главите на хората.

Разбира се, сега на мода е мантрата, че историята не трябва да се руши – по повод на решението за преместването на паметника на Съветската армия.

Сякаш господарите на същата тази армия не разрушиха паметниците на пълководеца ѝ през Втората световна война – Йосиф Висарионович Сталин, когато все пак си дадоха сметка какъв сатрап е бил.

Което не попречи на един от търсените в подкаста пропагандатори да твърди за присмех на историците, че днешна България съществува благодарение на Сталин.

Така че българските рускопатриоти имат всички основания да си го татуират до Левски, голата мадама и Путин.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *