Георги Тошев за „Преди обед“: Петър Дочев бе избран след един много тежък кастинг

Георги Тошев за „Преди обед“: Петър Дочев бе избран след един много тежък кастинг

„Лятото за екипа на „Преди обед“ беше горещо, както в пряк, така и в преносен смисъл. Винаги, когато започваш нещо от начало, има някакво вълнение.“ Това каза продуцентът и творчески директор на „Преди обед“ Георги Тошев.

Петър Дочев е новият водещ на предаването, след като едно от най-обичаните и усмихнати лица на bTV – Александър Кадиев, се сбогува официално със зрителите и с екипа на „Преди обед“ след 2540 ефира в края на юли.

От 4 септември любимото дневно токшоу „Преди обед“ влиза в нов дом и ще радва зрителите с изцяло обновен формат. Богатото разнообразие от срещи ще бъде допълнено с нови рубрики, които обещават качествено развлечение пред екрана за зрителите на bTV.

„Петър Дочев идва след един много тежък кастинг. Ние сме каствали над 70 души и така победата на Петър в този кастинг беше нещо, което зарадва целия екип. Новото при нас е, че сме в ново студио, което ще бъде един хол, едно място, в което ни се иска освен нещата, с които се занимаваме – да прескачаме от другата страна и да бъдем по-близко до зрителя. Темите и героите ще направят вашите преди обеди доста интересни, скъсявайки тази дистанция със зрителите“, каза още Георги Тошев.

Темата за секса също ще има място в предаването, но в никакъв случай няма да е от вулгарната му страна.

„Не става въпрос за елементарното или спекулативно поднасяне на темата секс. Човешките отношения са сложни. Живеем във време, в което виждате всеки ден и в новините има такива ужасни случаи на мъжко-женски отношения, в които насилието е доминиращо. А кога и как говорим за интимността как успяваме да бъдем чувствителни хора, които уважават другите – всичко това ще е част от тази тема“, поясни Тошев.

 

Източник Btvnovinite.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *