ГЕРБ Е ОПГ, А ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В ЧАСТ ОТ МОДЕЛА #КОЙ. БЪЛГАРИЯ Е ПРЕД ГРАЖДАНСКА ВОЙНА С НЕЯСНИ ПОСЛЕДИЦИ – ОРГАНИЗИРАНЕТО НА ХОРА ЗА ВЪОРЪЖЕНА СЪПРОТИВА Е В ХОД!

ГЕРБ Е ОПГ, А ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В ЧАСТ ОТ МОДЕЛА #КОЙ. БЪЛГАРИЯ Е ПРЕД ГРАЖДАНСКА ВОЙНА С НЕЯСНИ ПОСЛЕДИЦИ – ОРГАНИЗИРАНЕТО НА ХОРА ЗА ВЪОРЪЖЕНА СЪПРОТИВА Е В ХОД!

Държавният глава не наложи вето на закона за НСО и срокът за това изтече! Въпреки, че беше призован достатъчно и от широк крък лица и обществени организации. Противоконституционните текстове са вече законов факт, но разбира се няма да има кой да сезира този съд. Друг е въпросът, че целият този закон е концептуално сгрешен. Груба политическа и държавническа грешка. Резултатът няма да закъснее!
С това си действие президентската институция се превърна в неделима част от подкрепата на модела ‪#‎КОЙ‬ за възстановяване на УБО в най-уродливият му вид! Вече съвсем законно.
Слабите лични и обществени авторитети, дори конюктурно да достигнат до царският престол си остават недъгави за историята! Именно това за мен е справедливостта!
ГЕРБ е политически продукт заченат, развит и контролиран от финансова и политическа симбиоза между Ахмед Доган и Георги Първанов. Това е организирана престъпна група, която е най-голямата заплаха за националната сигурност на България! Доган, Първанов и Борисов трябва да бъдат веднага и спешно отстранени от държавната власт и осъдени за злоупотреби с власт и присвояване на пари в особено големи размери. Ако не се разбере по-скоро това и не се случи, България е пред гражданска война с неясни последици. От това ще се възползват и външни фактори, което ще превърне държавата ни в пустиня за много кратко време. Не може трима човека да разиграват и погребват милиони честни хора! Уверенията за стабилност са пълна заблуда, а организирането на хора за съпротива е в ход! Въоръжена съпротива.
Свалете и осъдете тези гадове веднага в едно с престъпните им планове!
Събуди се овца, управлява те мафия!Полк. Николай Марков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *