ГЕРБ ПОСТРОИ ОБЩИНСКИ НУЖНИК В ПОМОРИЕ, ЗА ДА СЕ ИЗХОЖДАТ ОТВЪН!

ГЕРБ ПОСТРОИ ОБЩИНСКИ НУЖНИК В ПОМОРИЕ, ЗА ДА СЕ ИЗХОЖДАТ ОТВЪН!

Напълно безполезен и не на място нужник построи Община-ГЕРБ Поморие на паркинга до светофара в Руския квартал, в централна градска част, и го остави на самотек. Каква е неговата цел, защо стои втора година заключен, кой лапна кинти от общинската поръчка – все въпроси с повишена трудност. Много е вероятно още да не могат да се разберат кой „случаен“ ще го стопанисва.
Само на 300 метра от чисто новия и заключен скъпоструващ кенеф се намира централната автобусна спирка и сградата на общината. Би било напълно логично една такава тоалетна, по предназначение (и не заключена), да бъде изградена в непосредствена близост до тях. За нуждите на пътуващите. А не до светофара, между жилищните кооперации. Но логическата мисъл в главите на управляващите гербери вероятно е в голям дефицит.
Затова пък на някои граждани или гости на града изобщо не им пречат заключените врати към зоната за освобождаване. Като е кенеф – нека му личи. Фецесите и урината не липсват, а „приятната“ миризма, която се разнася, е точно в унисон с управленските решения на герб-капацитетите на общинска хранилка.
ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *