Героите в злополучното предаване на Любица се увеличават – освен Цветанов, адвокатът му Менко Менков, Антон Тодоров и Петър Москов, врачки, баячки и нумеролози, вече ще има и карти Таро

Героите в злополучното предаване на Любица се увеличават – освен Цветанов, адвокатът му Менко Менков, Антон Тодоров и Петър Москов, врачки, баячки и нумеролози, вече ще има и карти Таро

Люба Кулезич премина всякакви граници за нормалност, а най-странното е, че е още на екран и през новата година. Тази сутрин Любица водеше предаваното си, което твърди, че е политическо, с карти таро, които скоро изучила. Добре, че не беше вкарала колода ангелски карти, които владее отдавна. Така героите в злополучното й предаване се увеличават – освен Цветанов, адвокатът му Менко Менков, Антон Тодоров и Петър Москов, врачки, баячки и нумеролози, вече ще има и карти Таро.
Подобен потрес може да се случи само в България. Същата тази жена се натискаше да пише медийната стратегия на ГЕРБ преди година. Може и да я е написала, с помощта на картите Таро. Честита ви новата телевизионна година. Май ще бъде по-зле от миналата. /Кристина Патрашкова
Потресени от първото за новата година издание на Любица Кулезич останаха и от сайта АФЕРА. Ето как коментираха от там „журналистическите“ пласменти на водещата:Започна се. Любица Кулезич разпиля картите Таро. „Мръсните дни” били „светли”, а „Бойко” – президент, президент!
С не особено добре сготвена прическа от коафьорите и, Любица Кулезич стартира новата 2015 година, подчертавайки поне пет пъти, да не би да пропуснем, че била по празниците в чужбина, ех. И поздрави българите, които останали тук да „живеят”, защото навън имало много „невротични” хора.
Първият гост на Любица Кулезич – Ренета Инджова подхвана българската църква, а през това време камерата акцентираше колодата карти Таро на Любица Кулезич, която тя се изфука, че изучила да „хвърля”.
Църквата не ги била забранявала, изрецитира Кулезич.
После ревна злобарски в ефир срещу гласа на „младата си редакторка”, който и дуднел в слушалката, че по-важно било Ренета Инджова да говори „за политиката”, а не за църквата. Опънала вратни жили, Любица Кулезич крещя срещу редакторката си, а през това време Ренета Инджова недопустимо изрече, че сме се намирали в „светлите дни” по празниците, докато всъщност ние се намираме в 12-те „мръсни дни” – от Коледа до Богоявление.
Впрочем, за онези, които умеят да вникват в „знаците” на Любица Кулезич, бе прозрачно ясно, че от първото си предаване за 2015 година, Кулезич прокарва пласмента – „Бойко Борисов – президент!”.
Естествено, пиниза се прави и с някакъв си ясновидец, който го привидя „Бойко” като президент, а Фандъкова като премиер.
Изобщо „таро” мазало. Впрочем, „тарото” е за посветени, а не за показни циркаджийски упражнения на Любица Кулезич, която като клоун, права и надупена, теглеше карти за Симеон, Бойко Борисов и потресно ни уведоми, че Бойко „трябва да вземе нещата в свои ръце”.
В нова телевизия окончателно изпращяха.ЗАД КУЛИСИТЕ.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *