Главният свидетел по делото срещу Цветанов е под прикритие?

Главният свидетел по делото срещу Цветанов е под прикритие?

Главният свидетел по делото срещу Цветан Цветанов Орлин Тодоров се е изпарил, предаде БГНЕС. По неофициална информация Тодоров е изчезнал. От МВР към момента не могат да потвърдят достоверността на тези слухове.
По информация на БНР той е обявен за общодържавно издирване, защото Тодоров не е открит в дома си. Бившият директор на РЗБОП-Велико Търново Орлин Тодоров на два пъти не се отзовава на призовките на съда, като на предишното дело бе решено да бъде доведен принудително и да бъде глобен с 300 лв.
Разпитът на бившия ръководител на службата за борба с организираната престъпност във Велико Търново бе поискан на последното заседание от защитата на Цветанов. От искането на адвоката на бившия вътрешен министър Менко Менков тогава стана ясно, че Тодоров ще бъде питан дали се е познавал с Цветанов. Самият Тодоров отрече това, след като излезе от заседанието по другото дело срещу Цветанов.
Предишното заседание беше отложено, заради неявяването на Орлин Тодоров пред съда, като посочените от адвоката му причини за това, бяха повреда на автомобила на Тодоров в района около Севлиево.
Сутрешното заседание по делото преди два дни беше отложено за 13:30 часа, за да може Орлин Тодоров, да се яви пред съда, но от справка изискана от съда от РУП- Габрово става ясно, че след като е извикана пътна помощ и повредата на автомобила е отстранена – Тодоров, отново не се явява на делото.ЗАД КУЛИСИТЕ.coм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *