Глупостта няма политически предпочитания. Тя се чувства комфортно в условията на всяка система и е универсално средство за затъпяване на народните маси

Глупостта няма политически предпочитания. Тя се чувства комфортно в условията на всяка система и е универсално средство за затъпяване на народните маси

Какъв и какво трябва да си, за да приемеш миризливата оферта на смешника СПД и да станеш служебен премиер, след като и моите кокошки вече знаят за ония 100 хил. фалшифицирани подписа за някакъв референдум? Сто хиляди подписа, братя и сестри! А някои хора влизат в затвора за един единствен и едничък фалшифициран подпис! Нали в закона пише: Създаване на документи с невярно съдържание?!
Близнашки е поредното недоразумение на политхоризонта. Дори и неговите партизани го натириха с позорни шутове от БСП! Какво достойнство може да има тоя съмнителен тип? Прилича ми на някаква Цецка, сменила пола си и готова да го играе мъж.
Извинете ме за банишорския ми уклон, ама се ядосвам. Не може да случи тая държава на държавници. Все ни се падат някакви службаши, недоправени и недовършени индивиди, типични соцкариеристи, които са невероятно упорити по пътя си. Най-последователни в деянията си са предателите.
Нещото, известно още и като СПД, дало интервю за някакъв голям вестник. И се изказало много остро по адрес на нашенските олигарси. Не знам дали репортерът на влиятелния вестник е попитал СПД за произхода на неговите милиони или, подобно на българските си колеги, тактично е мълчал по тоя интересен въпрос.В столичния ж.к. „Младост“ има един бизнес-парк. С много интересна история и много висящи въпроси около кредитирането на строежа на тоя парк.
Тишината е първото условие за успешната реализация на позорното примирения.
Идиотският спектакъл пред високите порти на ЦИК продължава, а комсомолците на ГЕРБ празнуват седмото му издание.
Представям си как генерал д-р инженерът с командирски глас е разпоредил на патрулите за бързо реагиране да си грабват мешките и да хукват към ЦИК. И там, живи или мъртви, да регистрират ГЕРБ първи, на пук на останалите смешници от другите банди.
Никой не знае защо се разиграва това отечественофронтовско мероприятие, което ме връща във времената на странните и смешни състезания между избирателните комисии. Спомняте ли си? Борбата беше коя комисия най-рано ще приключи с избора на единствения предложен кандидат.Глупостта няма политически предпочитания. Тя се чувства комфортно в условията на всяка система, независимо от това дали системата е демократична, тоталитарна, капиталистическа, комунистическа и т. н. Глупостта е универсално средство за затъпяване на народните маси.Идиотщината и ненормалието от емоционален изблик постепенно се превърнаха в социален закон, гарантиращ функционирането на системата. Какво означава това ли? Ами, означава, че щом АГ 45, един грънчар, вместо да извайва изящна керамика, се е захванал с политика и министерски назначения. В ансамбъл с разни Цони, Иветки, пипетки пр. сбирщина от поклоници на БМБ и СПД.Системата е развратена до такава степен, че вратите й са широко отворени и цели тълпи организирани и по-малко организирани типове безпрепятствено нахлуват в пределите й. И няма кой да спре безчинствата им.
А грънчарят се е вселил в ролята си на трибун и раздава присъди. Патетично и с много плам и жар. Присъствието му продължава да бъде енигма не само за мен.
Цялата мизерия се камуфлира с някаква имитация на публичност и прозрачност.Любо Кольовски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *