ГМО – ПОЛИТИКА: БОРИСОВ Е ПЪТНИК, ЦРУ ГОТВИ НОВ БГ-ПРЕМИЕР!

ГМО – ПОЛИТИКА: БОРИСОВ Е ПЪТНИК, ЦРУ ГОТВИ НОВ БГ-ПРЕМИЕР!

Теориите на конспирациите съществуват, те не са мит. Службите умишлено ги митологизират, за да прикриват следите си. Мнозина мислят, че ни управлява второто правителство на Бойко Борисов. Лъжете се! Управлява ни поредното правителство на Централното разузнавателно управление на САЩ.АФЕРА многократно е разкривала очакванията за т.нар. Руско ресто, но всъщност у нас в момента тече изграждането на нов ГМО-политическо управленски проект. За съжаление, както на създателите му, а така и на българите, този продукт няма да ни донесе нищо добро.
За да се осъществи подобен проект са нужни множество компоненти. Модерният свят изисква един от тези компоненти да са медиите. От няколко месеца една от двете най-големи български телевизии у нас се управлява директно от ул. “Козяк” в София. На тази улица се намира Американското посолство. Телевизията е заставена да изгради новото политическо ГМО, точно по схемата, по която направи Бойко Борисов от треторазряден охранител в “най-успешния” главен секретар на МВР, а оттам го изстреля и в политическата му кариера.
Само за десет дни в една и съща телевизия, в абсолютен медиен комфорт се показва един и същи човек. Този човек получи “подарък”, абсолютен високолихвен кредит на доверие. Поръчкови социолози, също свързани с въпросната телевизия, бяха инструктирани да му подарят рейтинг от над 30% одобрение, с което дори надви доскорошното паленце на ЦРУ у нас – Бойко Борисов.Ето за какво става въпрос:
1. Телевизията се казва БТВ.
2. Здравният министър Петър Москов получи рейтинг от над 30% от социологическия консорциум на Андрей Райчев и Кънчо Стойчев ГАЛЪП. Райчев и Стойчев са дългогодишни съдружници с Красимир Гергов, който пък е акционер в БТВ.
3. Петър Москов гостува на 4 май в БТВ – интервюто му с папагала-водещ Антон Хекимян продължи близо час. На 13 май Петър Москов ще е отново в БТВ, този път при Слави Трифонов. Нагледен пример как се налага на обществото едно лице.
4.Как пък случайно от БТВ не решиха, че е редно да потърсят и различна гледна точка, а на 4 май при папагала-водещ Антон Хекимян отново ще гостува Радан Кънев. Забележете – в един и същи ден – зрителите на БТВ отварят очи с Радан Кънев и ще бъдат приспани, но не от анестезията, а от „опорните точки“ на Петър Москов.
5.Миналата неделя телевизията ударно обслужи друг крупен медиен собственик Иво Прокопиев, който получава директно финансиране от американците през зле прикритата им фондация “Америка за България”.
6.За N-ти път обслужен беше и зле функциониращото ГМО-продуктче на ЦРУ Христо Иванов, който нито е адвокат, нито е министър, а най-обикновен треторазряден обслужващ персонал, получил задача да нареди предварително посочени от американското посолство магистрати на ключови места в съдебната власт.
7.“Тази сутрин” в БТВ цъфти поредната протестираща съдийка. Този път някоя си Велислава #Незнаемкояси. Пратена да громи ВСС от името на Съюза на съдиите в България, също на издръжка на американски фондации. Тази съдийка ще правораздава или с политика ще се занимава?
Примерите могат да продължат. В пристъп на отчаяние, че е изгубил творението на живота си – БТВ, преди повече от две години Красимир Гергов дава интервю за Гого Лозанов. В него той директно разкрива, че всъщност в периода 2001-2005 г. чрез БТВ е изграден политическия ГМО-проект Бойко Борисов. В това интервю Красимир Гергов доста смело казва, че именно той е направил от Борисов това, което имаме вече 15-години, защото можел и да не го “подкрепи” още в първите му стъпки като главен секретар на МВР. За по запознатите е добре известно, че Гергов получава възможността да стане собственик на БТВ малко преди “изгряването” на Борисов в МВР именно с разрешението на посолството на САЩ.Днес ситуацията е почти същата. ЦРУ използва Борисов, за да трасира пътя към управление на политици като Радан Кънев и Петър Москов.
БТВ е един от инструментите за манипулиране на обществото.
Разбира се, че телевизията обслужва и Борисов. Не само чрез злополучното му интервю от понеделник вечер, в което той сам настъпи мотиката, а и чрез изпълнението на “мокри поръчки” срещу определени от един премиерски съветник кметове. Дори и за негледащите телевизии и “разследванията” на новоизпечените “разследващи” репортери на БТВ е ясно, че дронните атаки срещу кметовете са по списъка, който един премиерски съветник разнасяше из телевизии преди няколко години.
Един от най-мощните и добри журналисти у нас е старо куче. Той знае какво и кога до го каже. Сигурно ще дойде време, в което обществото ще научи, че неговото предаване бе свалено от ефира на другата голяма телевизия, отново по заръка на посолството на САЩ. Просто ЦРУ не обича конкуренцията, а топ-журналистът даваше трибуна на свободномислещи и разкриващи ГМО-схемите на Вашингтон не само у нас, а и в цяла Европа.Пътник ли е Борисов? Разбира се! Той няма да е следващият български президент. Т.нар. “министър-председател” ще получи пост в чужбина.
Пост, който няма да има никаква тежест, но в същото време ще му позволи да се оттегли достойно от българския политически живот. За да се случи това обаче, Борисов трябва да продължи да изпълнява заръката на агентите от “Козяк” и много тънко да подлъгва друг ключов играч – ДПС. Всъщност ЦРУ цели чрез издигането на Радан Кънев, Петър Москов и компания реализирането на една своя отдавнашна мечта – унищожението на ДПС, а оттам и на стабилността в България, респективно на Балканите, а и в цяла Югоизточна Европа. Каквото и да говорим, знаем и мислим за ДПС – още по-страшно ще бъде, ако тях ги няма, а ни управляват ГМО-политически продукти като тези на Иван “Командира” Костов.
АФЕРА ще разкрие и още нещо – очаквайте БТВ в активна роля по популяризиране на ценностите на третия пол. Това лято БТВ нямало да отразява пасивно и гей-парада в София, напротив искали да бъдат активната страна.Деян Пеев
Източник: Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *