Голям артист в забвение. Това сме хората! Ало, министър Стоянович?

Голям артист в забвение. Това сме хората! Ало, министър Стоянович?

Никола Гюзелев лежи забравен в “Пирогов“, дори сестрите не му обръщат вниманиеНикола Гюзелев се оплака, че никой от приятелите му не се сеща за него.
Никола Гюзелев лежи в „Пирогов“ със сериозно заболяване. Великият ни оперен певец е бил подложен на спешна операция на стомаха след като в последните седмици е страдал от сериозни проблеми.
В момента Никола Гюзелев лежи в клиниката за гнойно-септична хирургия към „Пирогов“, а пред репортери на вестник „Галерия“ оперният ни ас се оплака, че сестрите изобщо не му обръщат внимание. „И да повикаш някоя от сестрите, никой няма да дойде“, с огорчение казва Никола Гюзелев, на който му е все по-трудно да става сам от леглото.
Оперният певец е зле с ръцете, а до преди няколко месеца е бил лекуван от паркинсон и сърце. Не болестите са това, което му тежи обачет . Никола Гюзелев е разочарован от приятелите си, които напълно са го забравили.
„Никой не си прави труда да ми звънне, просто, за да ме попита как съм, нуждая ли се от нещо“, огорчен е оперният ас. И допълва, че единственото, от което се нуждае, е просто малко внимание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *