Господа политици и магистрати, защо ни върнахте в 90-те години на миналия век?

Господа политици и магистрати, защо ни върнахте в 90-те години на миналия век?

Поръчват и пребиват журналисти, заради разкритията им за корумпирани кметове. Изнудват вицепремиер за имот на военните в Поморие. Поръчват и бият посред бял ден нотариуси…
Господа съдии и прокурори, накрая ще започнат да ви бият и вас! Държавата се разпада. Наложително е да въдворите правовия ред!
Бойко Борисов, ти защо мълчиш за кмета си в Поморие? Отдавна е ясно, че е и на ДПС, но от твоята партия е издигнат! За втори път! Защо мълчиш, а не го изключиш от ГЕРБ и не му искаш оставката. С мълчанието си толерираш действията му и всичко ще лъсне при европредседателството, ако не предприемеш незабавни мерки.
Защо четвърта година досъдебното производство за безстопанственост в Община Поморие и ощетяването на общинската хазна не влиза с обвинителни актове в съда? Защо не искате да работите, господа прокурори?
Защо втора година не влиза в съда с обвинителни актове за поръчители и физически извършители мутренската разправа с мен заради журналистическата ми дейност?
Защо получавате заплати и привилегии от народа, а не искате да му служите? Защо не защитавате закона, не го прилагате и не охранявате обществените отношения?
Защо ни върнахте в 90-те години на миналия век?Стоян Тончев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *