ГРАНТОВИ ПРОТЕСТЪРИ ТРЪГНАЛИ ДА ИСКАТ ОСТАВКАТА НА ЦАЦАРОВ И ДА ТЪРСЯТ КОЙ Е „КАЛОЯН СТОЕВ“. „АФЕРА“ ЗНАЕ КОЙ Е ТОЙ, А ХРИСТО ИВАНОВ НЯМА МОРАЛНОТО ПРАВО

ГРАНТОВИ ПРОТЕСТЪРИ ТРЪГНАЛИ ДА ИСКАТ ОСТАВКАТА НА ЦАЦАРОВ И ДА ТЪРСЯТ КОЙ Е „КАЛОЯН СТОЕВ“. „АФЕРА“ ЗНАЕ КОЙ Е ТОЙ, А ХРИСТО ИВАНОВ НЯМА МОРАЛНОТО ПРАВО

Всички питат КОЙ е „Калоян Стоев“? Грантовите медии пищят, Пеевските медии също. Ние в АФЕРА знаем КОЙ е „Калоян Стоев“!
“Калоян Стоев” е псевдоним. Журналистически псевдоним, какъвто ползват всички уважавани редакции. Да, “Калоян Стоев” изложи факти, подкрепени с документи, че в Министерството на правосъдието се извършват корупционни действия при възлагане на услуги, при това по договор със сравнително ниска стойност. А, ако това не е прецедент? А, ако се установят факти и доказателства за множество злоупотреби с публични средства?
Нали днешните морализатори, реформатори и протестъри искате независима прокуратура? Нали искате борба с корупцията по високите етажи на властта? Нали заради това част от вас влязоха във властта? Когато обаче държавното обвинение подходи принципно, но от това бива засегнат бивш представител на “Протестна мрежа”, а днес министър, това е непременно трябва да значи, че се цели атака. Атака на какво? На провалена от самия Христо Иванов съдебна реформа или може би заради това търсим “Калоян Стоев”, за да оправдаем собствената си неспособност да си свършим работата.С какво право, грантови протестъри, си позволяват да се поставят над закона и да обвиняват институциите, които трябва да си свършат работата. Или отново ще делите хората – на едни, за които трябва да има индулгенция и не може да бъдат проверявани, защото те са “добрите” и на други, за които може и да няма нито едно доказателство, но вечно трябва да бъдат сочени като “лошите”.
Тръгнали и протести да правят. Оставката на Цацаров да искат. Защо сега и КОЙ организира протестите? Да не се страхува от нещо Радан Кънев или Христо Иванов, който явно не знае какво се случва в собственото му министерство, а тръгнал съдебната власт да оправя. Протести – зле прикрити като „граждански“, а отдалеч се вижда, че са платени и с политически цели. „Протестна мрежа“, която обслужва Плевнелиев и Прокопиев, която уреди и връщането на Борисов. Не, всички, които ще ходите да искате оставката на Цацаров – нямате морално право да го правите, защото за вас Ципрас е луд, а не горд грък. Седнал Радан Кънев да говори, че Путин го атакувал, него и онзи Христо Иванов. Радан Кънев да не ходи на открито, че слънцето му действа опасно на съзнанието, препоръчва АФЕРА.Добре е, че има все още колеги като “Калоян Стоев” и докато ги има, това ще е гаранция, че все още у нас има и свободна журналистика. Колко грантове получиха медиите на Прокопиев, колкото пари получават и медиите на семейството на Пеевски, дори повече. Дали обаче медиите на Прокопиев щяха да публикуват документите, които нарушават подчинените на Христо Иванов, както „ТРУД“ е направил? Ето защо няма разлика между „ДНЕВНИК“ и „ТРУД“, между „Капитал“ и „Уикенд“, между Цолова и Беновска, между Виктор Николаев и Петьо Блъсков.АФЕРА винаги е била независима и такава ще остане. Доказали сме, че за нас няма граници, цензура и страх. Този текст също го доказва. Ясно е като бял ден, че разлика между Пеевски и Прокопиев – НЯМА, както НЯМА разлика и между Сотир Цацаров и Христо Иванов, няма разлика и между Радан Кънев, Лютви Местан и Бойко Борисов. Всичките се борят за власт!
АФЕРА настоява след приключване на проверката в Министерство на правосъдието – всички данни да бъдат представени. Ако всичко е законно – добре, но ако има нарушения, тези които утре ще протестират, да не се почувстват излъгани.
„Калоян Стоев“ съществува и неговите материали са сред най-четените и в АФЕРА. И ще продължат да бъдат, докато ни има нас, има надежда!Калоян Стоев – псевдоним
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *