Гротеска: „Не е клетка на ИДИЛ, ама можеше да бъде…” НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА С ТАКЪВ ШЕФ НА СЛУЖБИТЕ, С ПОДОБНИ ДЕБИЛНИ ИЗКАЗВАНИЯ!

Гротеска: „Не е клетка на ИДИЛ, ама можеше да бъде…” НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА С ТАКЪВ ШЕФ НА СЛУЖБИТЕ, С ПОДОБНИ ДЕБИЛНИ ИЗКАЗВАНИЯ!

„Това не е клетка на ИДИЛ , но можеше да бъде. Наблюдаваме този процес от половин година. Появиха се атрибути на „Ислямска държава”. Установихме, че при тези хора се отбиват транзитно пътуващи джихадисти и опити за набиране на бойци за „Ислямска държава”.Джамията не е осквернявана, Ахмед Муса е арестуван в помещение близо до джамията. Това е наша разработка и не става дума за международна операция.”, влезе в пиар –амплоа шефът на ДАНС Владимир Писанчев.
Смях.
Пропагандната телевизионна „война срещу държавата”, която залива ехалето вече дни наред, контролираните публикации, пуснати пропагандно от службите, пласираха такъв бълвоч, че ни доведе до повръщане.
То не беше „Ислямска държава”, то не беше „война срещу държавата”, то не бяха лъжи и глупости на квадрат. В резултат циганската махала в Пазарджик се „отчете” с магазин, дето имало купуване на „вересия”.
И НАЙ-ВАЖНОТО – ЦЕЛТА ДА БЪДЕ ОТКЛОНЕНО ВНИМАНИЕТО ОТ НОВ 8-МИЛИАРДЕН ДЪЛГ И ОТ УЖАСЯВАЩИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ НА „НОВИЯ” БОРИСОВ, АХА ДА БЪДЕ ПОСТИГНАТА.
Днес вече Писанчев запя друга песен – че нямало „Ислямска държава”, „ама можело да бъде…”.
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА С ТАКЪВ ШЕФ НА СЛУЖБИТЕ, С ПОДОБНИ ДЕБИЛНИ ИЗКАЗВАНИЯ!
Писанчевият побърза и да рече, че операцията била „наша” и не можело да става дума и за международна операция.
То оставаше и „международна” да е! НЯМА ТАКИВА СЛУЖБИ ПО СВЕТА, КОИТО ДА ПРОИЗВЕЖДАТ ПОДОБНИ ТЪПОТИИ!
Впрочем, „нашта” си „операция” беше угодна отвсякъде на янките, на които Писанчев и цялата им компания се дупи и тропа.
Изобщо Писанчевият изпълни поредния водевил, а ла „обоснованото предположение”, което очевидно ще му осигури да продължи да се дупи като шеф на ДАНС и на Борисов.
България няма специални служби, а цирк. И когато НАИСТИНА вземат, че пристигнат от „Ислямска държава”, тия „наште” „отворковци”, не дай, Боже, пак ще броят гилзите и ще товарят чувалите с трупове, за да ги пращат на … Израел.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *