ГЪРЦИТЕ НЕ СА ИДИОТИ КАТО НАС, ЗА ДА ГЛАСУВАТ НЯКОЛКО ПЪТИ ЗА МУТРА КАТО БОРИСОВ, ЗА КРЕТЕНИ КАТО РЕФОРМАТОРИТЕ, ЗА ЛЪЖЦИ КАТО БСП И ЗА ПЕРФИДНИ МОШЕНИЦИ КАТО ДПС!

ГЪРЦИТЕ НЕ СА ИДИОТИ КАТО НАС, ЗА ДА ГЛАСУВАТ НЯКОЛКО ПЪТИ ЗА МУТРА КАТО БОРИСОВ, ЗА КРЕТЕНИ КАТО РЕФОРМАТОРИТЕ, ЗА ЛЪЖЦИ КАТО БСП И ЗА ПЕРФИДНИ МОШЕНИЦИ КАТО ДПС!

Чета някои съображения относно снощния ми коментар за новата забележителна победа на Алексис Ципрас и СИРИЗА, и ми става за пореден път безкрайно мъчно за собственото ми племе, което така и не може да разбере знаците на историята, които днес дава гръцкият народ!
Драги ми съплеменници, Алексис Ципрас и СИРИЗА недвусмислено заявиха на подчинения на янките Европейски съюз, че без Елада няма Европейска цивилизация, няма Западна цивилизация! Внушават ви, а вие си мислите това за истина, че Ципрас бил клекнал пред изискванията на кредиторите, поради което тъпанарите политици и анализатори вещаеха неговия политически край на предстоящите избори?!? Толкова ли сте глупави, драги ми съплеменници?…
Всъщност, уважаеми дами и господа, другарки и другари, Алексис Ципрас обяви война на корумпираните политици от традиционните „Нова демокрация“ и ПАСОК, по-точно на олигархичните кръгове, които стоят зад тях! И е повече от очевидно, че с решението си да предизвика предсрочни избори, които спечели, че ще победи в тази война! Не за друго, а защото зад себе си има народ, а не племе, има нация, която усеща хилядолетното си място в историята, а не реве непрекъснато, че е било племе под робство!
И може би най-важното – Алексис Ципрас обяви война на международната банкерска мафия, която клекна още преди предсрочните избори – дълговете, натрупани от корумпираната олигархия на предишните управляващи, първо, ще бъдат редуцирани като изплащане поне 60 години напред, и, второ, ще има подстригване, т.е. опростяване на голяма част от този дълг!…
Драги ми съплеменници, гърците не са идиоти като нас, за да гласуват няколко пъти за Мутра като Борисов, за кретени като Реформаторите, за лъжци като БСП или за перфидни мошеници като ДПС! Не, драги, гърците са умен народ, нация-люлка на Западната цивилизация, уважаеми!
В крайна сметка, оставете онези щампи, които са ви промили мозъците още като ученици! Опитайте се да погледнете истината в очите, колкото и тя да е нелицеприятна за всички нас!
Само като разберете истината може и да ни се отворят очите за собственото ни бъдеще! И надеждите да се случат наистина, а не само да се надявате!
Това е положението, драги…
Проф. Людмил Георгиев
Източник: AFERA.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *