Г-н Бойко БОРИСОВ, какво става по границата ни с Турция? Вие ли дадохте разрешение?

Г-н Бойко БОРИСОВ, какво става по границата ни с Турция? Вие ли дадохте разрешение?

Борисов, граничните полицаи са в шах и мат!
И силно притеснени какво става с Българя, г-н Борисов!
На 16.09.2015 г. са заловени от гранична полиция 91 бежанци на Синеморец. Кой изпя на В. Симеонов и в 6:30 часа сутринта, та да бъде звъняно на офицера заснел задържането – да се иска информация от телевизията му?
Задържани са „бежанци“ на българска територия след 4 часа сутринта на същата дата, преди получасието.Защо телевизия има „ВИСОКОПОСТАВЕНО РАЗРЕШЕНИЕ“ да снима интегрираната система на границата ни с Турция за наблюдение на нелегално преминаващите? Този почин не застрашава ли националната сигурност на държавата, която я няма?!Законно ли е?
Само една телевизия в България има рaзрешение от най-високо ниво в държавата за тези си действия. От КОЙ? Оп, извинете, вие, с него, вече сте от „ТЕ“!
Г-н Борисов, къде е „тънката нишка“ между шефа на МВР Румяна Бъчварова и шефът на патриотарския ви партньор?! И, кажете, ама честно, това не се ли нарича държавна измяна и поругаване на националните, българските интереси?!
Г-н Борисов, можете ли да отговорите какви са отношенията между „Румито“ и патриотарите и защо са толкова близки? Да ви отговоря ли?!
ВИЕ НАЯСНО ЛИ СТЕ КАКВО ПРАВИТЕ И КЪДЕ ОТИВАТЕ ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ?!…
Правят ви на шматка и говорят от ваше име. М.-външен и Н.-земеделец. Пръмова е в играта. И Цвъ ви предаде… Отдавна!ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *