Г-Н БОЙКО БОРИСОВ, УСМИРЕТЕ НЕДОРАЗУМЕНИЕТО СИ В ПОМОРИЕ!

Г-Н БОЙКО БОРИСОВ, УСМИРЕТЕ НЕДОРАЗУМЕНИЕТО СИ В ПОМОРИЕ!

ДНЕС В ПОМОРИЕ СВАЛИХА БИЛБОРДА НА Д-Р ВАСИЛ КОСТАДИНОВ, ЗАЩОТО ИЗБРА СВОБОДАТА! И ОБЩИНА ПОМОРИЕ ИЗЛЕЗЕ С ПАРТИЙНО ИЗЯВЛЕНИЕ! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!
***
Защо изнервен съм и като че ли , ме дразни нещо светлината ?
Нахалник някакъв ухилен на мястото ми сложил си плаката !
Поглеждам го ! Май ме обижда ! От яд огъват се краката !
Глупака сложил си девиза , че си избира Свободата !
Каква ти Свобода избира , не знае ли къде живее ?
За Свободата да избира , ще трябва да се консултира с мене !
Наивник някакъв е този ?! Навярно ме иронизира !
Или надява се и вярва , че някой него ще избира ?
Къде ли му хвърчи акъла ? С какво ли пълнят му главата !
Сега ще му покажа вече , как се избира Свободата !
И ето тук са мойте хора , набързо спретват му нещата .
С костюмчето , със Свободата , сега търкаля се в тревата !
Хайде сега отгоре гледай ! Хайде кажи ми от земята !
Какъв си ти ? Какво си мислиш ? Избираш ли си Свободата ?
Защо не чакаш кротко , мирно ? Защо не чукаш на вратата ?
Къде си тръгнал ? Срещу мен ли ? Ще те изправя до стената !
Урока бързо научи го и мирна да ти е главата !
За да си жив и здрав не бива , да си избираш Свободата !
Приятели, от мен помнете ! Това е новата ми визия :
Във къщи по–добре стоете и гледайте си телевизия !Д-р Васил Костадинов, кандидат за общински съветник на община Поморие
***КОМЕНТАР НА СВЕТЛА АСЕНОВА ПРОДАНОВА: Днес в Поморие свалиха билборда на уважавания д-р Васил Милтиядов Костадинов. Той е кандидат за общински съветник от гражданската листа на Партия на зелените. Посланието на д-р Костадинов, изписано на билборда, беше: ИЗБЕРЕТЕ СВОБОДАТА.
***“За „Белите книги“ и “Черните петна”
Публикувано от: София Андреева | 02.10.2015 |
Печатна или PDF версия
Предвид текущата кампания за местни избори 2015 и желанието на някои кандидати да се упражняват на гърба на институцията Община Поморие, ръководството на тази институция призовава кандидатите към позитивен подход и кампания в дух на толерантност, честно и почтено съревнование на идеи и визия за развитие на тази общност. А не кампания, породена от плоска демагогия и популизъм, отричащи всичко, сторено до момента, и грубо неглижиращи усилията на цялата общност, на Общинския съвет и на администрацията. Усилия, насочени към модернизиране и развитие във всички сфери, така че Община Поморие да заеме полагащото й се място в развитите черноморски градове.
Вероятно за някои кандидати езикът на безпочвеното критикарство изглежда като печелившия фиш за общинския джакпот. Вероятно мисленето в стил „Целта оправдава средствата“ се нравят много на някои „герои на нашето време“, но бихме искали те да си дават сметка и за пораженията, които нанасят върху общностния дух и култура, на жаждата и стремежът към развитие и модернизация на общината.
Ние разбираме желанието за себеизява и себеутвърждаване, но не разбираме, когато тези цели се преследват с откровени неистини и меко казано манипулативно поднасяне на данни и информация. Като се започне от пренебрегване и преиначаване на елементарни и общоизвестни факти -публично достояние и се стигне до отричането на ефективността на безспорно успешни и фундаментални за общината проекти.
Ние дълбоко ценим и уважаваме различното мислене и различните хора, но не можем да приемем тоталния цинизъм, с който се прави опит за подценяване на всичко, изградено с много труд и усилия. Ние не можем да приемем позицията на нищоправенето, на безпочвеното критикарство и словоблудство за основополагащо в управлението, на която и да е организация, а най-малко на една просперираща община.
Разбира се, всеки е свободен да избира собствения си път и да преследва собствените си цели, да подбира средствата, за да ги постигне съобразно собствената си визия и култура и съобразно собствената си ценностна система. Но понеже живеем в културно общество, би следвало минимум да се съблюдават основните светски принципи, валидни още от зората на Римската община: honeste vivere (живей честно); alterum non laedere (не вреди другиму) и suum cuique tribuere (отдавай всекиму своето).
Уверени сме, че общността и гражданите на Община Поморие ще оценят всеки един кандидат по достойнство и по дела, като отдадат всекиму своето.От ръководството“ http://pomorie.bg/23958/%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B8-%D0%B8-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B0/
***ZADKULISITE: „ОТ РЪКОВОДСТВОТО“, ДАМИ И ГОСПОДА, СЕ ИМА ПРЕДВИД ИНСТИТУЦИЯТА ОБЩИНА ПОМОРИЕ!!! ТОЗИ ТЕКСТ Е ПОМЕСТЕН, СЛЕД КАТО СВАЛИХА БИЛБОРДА НА Д-Р КОСТАДИНОВ, В ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА ОБЩИНА ПОМОРИЕ, ВСЕ ЕДНО ИНСТИТУЦИЯТА Е ПАРТИЙНА СТРУКТУРА И ЧЛ.1 НА БКП Е ВЪРНАТ. В ПОМОРИЕ Е ВЪРНАТ! ОТ СИНА НА КОМУНЯГИТЕ! Г-Н БОЙКО БОРИСОВ, УСМИРЕТЕ НЕДОРАЗУМЕНИЕТО СИ В ПОМОРИЕ! А ОТНОСНО ТЕКСТА – ПО-ПОШЛО ПОДРЕЖДАНЕ НА ДУМИ И ИЗРАЗЯВАНЕ, ЗАГУБА НА МИСЪЛ, УМ И РАЗУМ НЕ БЯХМЕ СРЕЩАЛИ! Ива Кусева, кандидат за общински съветник в община Поморие, ексдепутат: Редно ли е в официалния сайт на Общината да е поместен такъв материал? Редно ли е да се взима отношение за хода на предизборната кампания!? „От ръководството“ – кое, на някоя партия, предприятие…?Мустафа Ахмед, общински съветник в община Поморие: След 12 години общински съветник разбрах, че общината няма Кмет, няма временно изпълняващ длъжността Кмет, няма заместник кметове, а безименно „ръководство“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *