Г-Н БОРИСОВ, ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ! ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ВЪЗМЕЗДИЕ, НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ!

Г-Н БОРИСОВ, ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ! ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ВЪЗМЕЗДИЕ, НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ!

Политически проект – Партия Велика България:“Борисов: Дърпах юздите, за да не спечелим по-големи резултати, но с ГЕРБ никой не може да се мери“
С има няма и 10% от вота на хората, г-н Борисов, е смешно да се наричате победител!!!
С неработеща съдебна система, икономика, плачевно здравеопазване, липса на отбрана, западащо образование, разтурено и неработещо МВР, липса на служби, липса на каквато и да е наука, производство, оплетена във външни лобита скъпа и фалирала енергетика, ограбващ хората и държавата добивен сектор, мизерни африкански заплати и социален срив, демографски срив, 20 000 българи напускащи страната всяка година, бягащи лекари и висококвалифицирани кадри, циганизация, път към ислямизация и подмяна на състава на българската държава и население, разградени граници, 1520 джамии с увеличаващо се влияние, безпринципна външна политика, отказ от национален суверенитет, липса на конструктивна българска национална политика на Балканите, защитаваща правата на българите и бизнеса ни около границата ни, разпокъсано и загиващо земеделие, пълна липса на каквото и да е културна политика и стратегия, замиращ спорт, банкови злоупотреби и кражби, процъфтяващ криминален сектор и нелегален внос!
Г-н Борисов забравяте и удвоения български държавен външен дълг за последните години, както и удвояване на лихвените разходи за покриването му!
Къде е подкрепата на останалите 90% от имащите право на глас?
Победата се измерва в повишаване стандарта на живот на българския народ, а не на вас и кръговете ви с Доган! Вие сте срам за България и за демокрацията!
Г-н Борисов срамувам се от вас и такива като вас, надявам се голяма част българския народ да се срамуват също! Ще де дойде време за възмездие, не го забравяйте!Цвети Павлова:
ИСТИНСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ от изборите:
София – 77 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Пловдив – 83 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Варна – 73 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Бургас – 60 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Кърджали – 75 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Благоевград – 70 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Велико Търново – 70 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новиия кмет
…. и т.н. grin emoticon
Май от областните градове само Бургас си е избрал кмет, ако сложим праг 30+1 % от имащите право на глас…
ДОПЪЛНЕНИЕ:
За настоящият Президент на Р. България НЕ са гласували 80 % от имащите право на глас. А за парламентарната коалиция, която ни управлява в момента НЕ са гласували 75 % от имащите право на глас
ЗАКЛЮЧЕНИЕ:
Някой много сериозно ви е излъгал, че българската демокрация означава управление на мнозинството :)))
П.П. Продължавайте да се вълнувате как да давате своя вот (електронно или на хартиен носител), а не за системата, по която се отчитат и признават за валидни резултатите от Техните избори!
(процентите са закръглени)ZADKULISITE.COM:
Борисов, не ти ли е малко неудобно да говориш такива небивалици след вселенската фалшификация на местните изборите? И за каква победа на ГЕРБ иде реч от твоята уста, след като 80% от кметовете ти са хванати от прокуратурата на Д.П., твоя аркадаш, и са негови слуги? Не твои. ГЕРБ е масовката им пред избирателите. Лицето им е на ДПС. Наясно си с недоразумението си в Поморие.Колаж: Матей Димов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *