Г-Н ЦАЦАРОВ, КАКВО СТАВА С ПРЕПИСКА 5310/2013? „РУМЪНСКО ЗВЕНО“ ЩЕЛИ ДА МИ ПРАВЯТ… РУМЪНСКИ КЕНЕФ ДОРИ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ!

Г-Н ЦАЦАРОВ, КАКВО СТАВА С ПРЕПИСКА 5310/2013? „РУМЪНСКО ЗВЕНО“ ЩЕЛИ ДА МИ ПРАВЯТ… РУМЪНСКИ КЕНЕФ ДОРИ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ!

Вежди нали щяха да го разследват от Япония за някакви дарения преди години – за музеи, галерии и т.н., пък някой си бил прибрал парите за лична употреба?
Има ли изобщо някой от ГЕРБ, който не е за затвора? Не, че останалите са по-малко крадливи, но поне по-скришно са го правили, за да не дразнят толкова много населението, а от генномодифицирания ален мак в гербер са безочливи, арогантни и самозабравили се! Наглостта им стигна до там – върнаха негласно чл. 1 в Конституцията от времето на БКП! Няма такава държава!
А тези театрални постановки между прокуратура, данс, мвр и разни „михневисти“ със съдия Ченалова са толкова абсурдни, изглеждат поръчкови и смехотворни… Убеден съм, че от ЕС са се хванали за главата. За румънската прокуратура и дума да не става – там ни знаят правораздавателния потенциал.
Мислех си, че след разговора в Банкя между Кокинов, Найденов и Борисов, по-срамно нещо за Цацаров няма да има.
Е – има! Ама този път сам си го сътвори.
Каквото и да е направила Ченалова, ако изобщо се докаже, че е направила нещо, ще бъде нищо пред това, което се прави по морето. Тук се крадат милиони – от всичко! Кметовете по корупция бият и министрите! Обаче – не! Цацаров явно това не го интересува! Г-н Цацаров, какво става с преписка 5310/2013, заведена в Окръжна прокуратура – Бургас след подаден сигнал до Вас? Има и искане от Апелативна прокуратура – Бургас по този казус. Наблюдавам, че има движение, ама на едно място. Ясно е, че ако ви кажат и вие кажете, много бързо преписката ще се превърне в досъдебно производство, обвинителен акт и ще влезе в съда. Ама не казвате ли? Бързо стана и със съдия Ченалова, ама там е друга работата, нали?
Не искам да живея в тази корумпирана държава! Ама няма и да се предам и да я напусна! Престъпниците по затворите! Политиците! Кметове, министри, депутати…всьо и вся! Не да ми се правите всички на големи борци за правда и справедливост!
„Румънско звено“ щели да ми правят… Румънски кенеф дори не можете да направите!Стоян Тончев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *