Г-Н ЦАЦАРОВ, КАК МИНИСТРИТЕ СА ОЩЕТИЛИ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ, А БОРИСОВ Е НЕВИНЕН?

Г-Н ЦАЦАРОВ, КАК МИНИСТРИТЕ СА ОЩЕТИЛИ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ, А БОРИСОВ Е НЕВИНЕН?

ОТВОРЕНО ПИСМО
ДО: Главният прокурор на Република България
ОТ: ГД „БОЕЦ“
Г-н Цацаров, през последните седмици прокуратурата повдигна обвинения на петима министри от настоящото и предишното правителства на Бойко Борисов. Някои от обвиненията са за нанесени щети на държавата за десетки милиона лева.
Г-н Цацаров, по конституция Премиерът „ръководи и контролира дейността на министрите, агенциите и службите, които са част от изпълнителната власт“! Г-н Цацаров, как така министрите са извършвали престъпления ощетявайки „в особено големи размери“ държавният бюджет, а този, който трябва да ги контролира и носи отговорност за действията им е НЕВИНЕН? Г-н Цацаров, неизпълнението на служебните задължения , престъпното нехайство и небрежност от длъжностно лице довели до щети за държавата са престъпления по НК. Г-н Цацаров, от БОЕЦ считаме, че лицето Бойко Методиев Борисов носи солидарна отговорност с подчинените му министри за извършените от тях престъпления и ще внесем сигнал срещу него, като съучастник в тези престъпления. Г-н Цацаров, рибата мирише от към главата, а в случая знаем и как се казва „главата“. Г-н Цацаров, въпреки зависимостите в които сте поставили прокуратурата, ние няма да спрем да търсим и посочваме Истината.
Г-н Цацаров, не приемаме тезата, че „Борисов е невинен защото не е знаел“ . Защото това означава, че през последните 8 години България е управлявана от изключително некадърен, неспособен и сляп човек. В този случай думите на един умен човек – „Простотията не е престъпления, стига да не е на власт“ звучат още по силно и точно!06.01.2017г ГД „БОЕЦ“Карикатура: Христо Комарницки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *