Г-н Цацаров, подхващайте си прокурорите и помислете малко за хората в тази държава! До кога престъпниците ще бъдат покривани, когато са политически лица?

Г-н Цацаров, подхващайте си прокурорите и помислете малко за хората в тази държава! До кога престъпниците ще бъдат покривани, когато са политически лица?

Прибирам се към нас и ме срещат едни познати:
– Какво става, няма ли да ги мяташ? Крадецът-бан’чар се готви за втори мандат?
– Спокойно – отговарям аз подхилквайки се, – може Господ да ни отърве от него до есента.
Друг се обажда:
– Ако пак стане кмет, дано Златанов да му е председател на общинския съвет! М…. му да е… баничарска… – добави третият от конушмак-компанията на крак.Бесни са. Настръхнали са. Обезверени са хората! Не го искат. Питат какво става с ПРОКУРАТУРАТА!??
Цацаров, утре е петък и в събота започвам да пиша! Две години прокуратурата не може да повдигне обвинение на никой от Община-ГЕРБ Поморие, а в сигнала до теб са хванати по бели гащи – без провеждане на обществени поръчки съгласно ЗОП, изплащани на фирми суми над договорените, наложени 16 акта от ДАФИ, ощетена община в големи размери… Две години се мотаете! Каква е тази прокуратура!?
Окръжният прокурор на Бургас, Дарин Христов, не откривал престъпление, обаче Апелативна прокуратура – Бургас казва, че проверката на ОД на МВР – Бургас е повърхностна, а заключението на окръжния прокурор не е задълбочено и добре обосновано! Цацарров, главний прокуроре, кажи ми как кметовете на БСП ги пукате от обвинения, а от ГЕРБ един кмет не можете да вкарате в съда? По поръчка ли работите?
Ако няма обвинение на никой от Община Поморие, като се има предвид, че нищо без разрешението на кмета на ГЕРБ не може да се случи, ще ви бъдат изпратени отказите за образуване на досъдебно производство до всички прокуратури в ЕС и до ЕК, за да видят как (не)работи Прокуратурата в България и как (не) се бори с корупцията и престъпността в държавните и общински институции, и как някои хора си пълнят джобовете с отпуснатите пари от еврофондовете. Какво искате вие, бъдещето на България, младите хора, да я напуснем ли тази страна? Това ли целите? Куфарите ни се стягат много, ама много бързо. И, като се махнем, в България ще останат само пенсионери, прокурори, съдии и ГЕРБ. Тогава да видим откъде ще се краде и кой ще работи, за да ви плаща заплатите! Защото това сега не е държава, а кочина!
Румъния щели да стигат, дори да я задминават в борбата с корупцията…. Поне не говорете простотии да ви се смее света! България е най-корумпираната държава в ЕС, с най-заспалата прокуратура, ДАНС и МВР. Които се занимават само с кокошкари и такива като мен, които обичат да казват истината, която ама изобщо, ИЗОБЩО НЕ ИМ ИЗНАСЯ!Г-н Цацаров, подхващайте си прокурорите и помислете малко за хората в тази държава! Искаме справедливост! Искаме кметове на ГЕРБ с повдигнати обвинения!
Г-н Доган, когато пак се събирате в онази сграда в Бургас, разпъвате масите и ви носят хубави риби от Поморие, да се сетите, че рибата е вкусна, ама на поморийци животът им е отровен от кмета на Бойко Борисов! А се чува, че ще го подкрепяте. И вашите хора не са доволни – оплакват ми се, че им плащат по 4 лева на квадратен метър да слагат плочки на тротоарите. И те реват – умирали от глад! Не слушайте какво ви приказва местният председател на ДПС. И него не го харесват.На вниманието на главния прокурор! Има ли корупционни схеми в Община Поморие при „провеждането“ на обществени поръчки за близо 5 милиона леваСтоян Тончев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *