ДАЙТЕ ГЛАСНОСТ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НА КМЕТА ИВАН ПОРТНИХ! ЗА НЕГО НЕ ВАЖАТ И РЕШЕНИЯ НА СЪДА!

ДАЙТЕ ГЛАСНОСТ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НА КМЕТА ИВАН ПОРТНИХ! ЗА НЕГО НЕ ВАЖАТ И РЕШЕНИЯ НА СЪДА!

Здравейте, Обръщаме се към вас с молба за съдействие. Имаме имот в центъра на кв. Аспарухово, гр. Варна, за който кметът на общината нареди със заповед да бъде съборен. Пуснахме жалба в административния съд срещу заповедта, като съдът разпореди че заповедта на кмета е незаконосъобразна. Да обаче това не го спря! Независимо от решението на съда кметът и заместник кметът притискат строителните фирми да продължават и полицията да не ни съдейства!
Потърсихме съдействие от телевизиите, областна дирекция на полицията и прокуратурата, но никой не се отзова! Единствено БНТ2 и Алфа тв отразиха случая.
Предоставяме ви официалните документи, с които разполагаме и ви молим да дадете гласност на престъплението на кмета Иван Портних и неговия заместник във Вашия така популярен сайт за разследвания!
Благодаря Ви предварително!Ивайло Нейчев
Бележка на АФЕРА: Днес редакцията ни е засипана от сигнали срещу безобразията, вършени от ГЕРБ кмета Портних и общинската му администрация. ПРОКУРАТУРАТА ДА СИ ИЗВАДИ ТАПИТЕ ОТ УШИТЕ И РЪЦЕТЕ ОТ ЗАДНИКА! АФЕРА НЕ Е И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕДНОВРЕМЕНО ПРОКУРАТУРА, ДАНС И МВР.
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *