Дали тогава Б.Б. ще се похвали: „Никой не ме поздравява за нищо“?

Дали тогава Б.Б. ще се похвали: „Никой не ме поздравява за нищо“?

Премиерът на Израел изпратил поздравително писмо на Б.Б. и лично посланикът на Израел му го връчил, хвали се в типичния си стил Борисов на стената си във Фейсбук. Поздравявал го за победата на изборите, с пожелания да продължават да работят съвместно занапред. Но не споменава нищо за това, че ГЕРБ отново не може да сформира правителство и доверието към партията на Борисов, а и към самия него, пада с бързината на гюле през комина.
Питам се – КАКВО СА РАБОТИЛИ ОТ ИЗРАЕЛ ДОСЕГА С БОРИСОВ? И се сетих, че Израел наскоро махна паметника на цар Борис III и Йоанна и на негово място в Гората на България край Ерусалим ще ситуира мемориал на избитите евреи от Тракия и Македония. Но както и да е… Важното е, че Борисов и премиерът на Израел работят добре.
Доста смущаващо е, когато някой политик изтъква, че „работи“ с Б.Б. И веднага се сетих за един доклад с червен печат на израелските тайни служби…, който Николай Бареков „размахваше“ преди да подвие опашка към Брюксел.
Излиза, че „докторът на науките“, който е минал по всички стъпала на държавната хранилка, май все още не е научил, че това се нарича протокол и етикетът го изисква – изпращане на поздравително писмо, с чието съдържание премиерът на Израел може и да не е запознат – тази работа е в компетенциите на други лица, – по протокола. И не е повод за възгордяване и себеизтъкване. А рутинна процедура.
Интереснотото ще бъде, когато спрат да му изпращат „картички“. И това време наближава. Дали тогава Б.Б. ще се похвали:“Никой не ме поздравява за нищо“?Ето текста от Фейсбук-страницата на поздравения: „Днес получих поздравителен адрес от моя голям приятел премиера на Израел Бенямин Нетаняху. Донесе ми го лично посланикът на Израел Шаул Камиса Раз. В писмото си Нетаняху ме поздравява за изборната победа. „Желая ви успех при съставянето на правителството. Убеден съм, че ще водите България към още по-голям напредък и просперитет. При предишния Ви премиерски мандат нашите страни успяха да изковат силно партньорство и истинско приятелство. За мен бе удоволствие да Ви посрещна в Йерусалим миналата година и очаквам с нетърпение да работим отново заедно за задълбочаване на сътрудничеството между нашите държави“, пише още в писмото на премиера Нетаняху.“zadkulisite.comКолаж: Иво Ангелов, Свободен човек

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *