ДАМБОВЕЦА: ЖЕРТВАТА СИ ТИ, БОРИСОВ! ЕВРОПА Е КЛУБ ЗА НАПРЕДНАЛИ, А ТИ СИ УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛ, ИНТРИГАНТ!

ДАМБОВЕЦА: ЖЕРТВАТА СИ ТИ, БОРИСОВ! ЕВРОПА Е КЛУБ ЗА НАПРЕДНАЛИ, А ТИ СИ УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛ, ИНТРИГАНТ!

„Бойко Борисов: Моля се на Бог да отменят санкциите срещу Русия“. Не се молиш искрено и горещо, ако имаше само едно зрънце вяра, молитвата ти ще бъде чута! Може би занимаваш Господа с човешки работи! Лозето не иска молитва, иска мотика, или Кесаревото кесарю, а Божието Богу!
Европа е клуб за напреднали, а ти си умствено изостанал, интригант! Такива като теб винаги изглеждат жалки и са достойни за съжаление, когато свършат козовете от ръкава! Лошото е, че всички невежи, които ти повярваха и тези, които не ти вярваха, ще страдат еднакво!И последно – две забележки, че много се заговорихме:
1. „В огромна степен обстановката изнервя и ръководството в Москва…“ Ръководство има само в ТКС-та, а в Москва има държавници и Президент, който отстоява мъжки интересите на народа си, а не като нашето, сложено от теб „чучело“!
2. „Ние сме невинни жертви и отношенията с Русия станаха прохладни“, допълни Борисов…“ Жертвата си ти, не ни вкарвай в тая работа! Ти открадна „демократично“ властта и носиш “ демократично“ отговорност за това! Отношенията не могат да станат „прохладни“, да не говорим, че направо са замръзнали!Пламен Стоянов – Дамбовеца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *