ДАНС, МВР И ПРОКУРАТУРАТА ДА ЗАПОЧВАТ ДА РАЗБИВАТ ОРГАНИЗИРАНИТЕ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ ПО ОБЩИНИТЕ, КОИТО СЪСИПВАТ ИНВЕСТИЦИИТЕ И ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ!

ДАНС, МВР И ПРОКУРАТУРАТА ДА ЗАПОЧВАТ ДА РАЗБИВАТ ОРГАНИЗИРАНИТЕ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ ПО ОБЩИНИТЕ, КОИТО СЪСИПВАТ ИНВЕСТИЦИИТЕ И ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ!

Публикуваме писмо на читател на ЗАД КУЛИСИТЕ, изпратено до редакционната ни поща:
„Защо няма инвестиции и губим много европроектИ?! Навсякъде в България всеки един бизнес е свързан с дадена Община. Когато човек започва бизнес отива при местната власт, за да попита какви критерии трябва да изпълни и какви документи са необходими, същото се отнася и за проекти с европейско финансиране. Това е много труден старт за всички хора и инвеститори, които не искат да дават пари под масата. Веднага се започва един рекет и омайване, че без тяхно съдействие нищо няма да се получи и т.н., след което започва голямо ходене по мъките и процедурите. Любимите думи на Местната власт са ПРОЦЕДУРА, ЖАЛБА и тем подобни, след което ти се дава съвет как да съкратиш тези срокове до минимум. Представяте ли си как се обяснява това на някой чужд инвеститор или дадена Банка и те се съгласяват да плащат под масата на тези Кметове или Роднините им назначени от тях на работа?! Това е като приказка без край вече 25 години и не се намери едно Правителство да подгони и потърси отговорност от тези безхаберници, които спират развитието на България за собствена облага.
Спешно трябват Законопромени и стига вече са носили само Административна ОТГОВОРНОСТ, защото едно дело в България се проточва 2-3 год. и после местната власт се сменила и виновна била институцията, а тези които, са изнудвали и притискали хората вече се пенсионирали преждевременно с всичко откраднато. И виновни няма. Време е да усетят какво им е на хората, които се борят със Вятърните Мелници(Общините). Така че, дами и господа Управляващи, търсете начин за промяна на това. ДАНС, МВР и прокуратурата въобще да не се ослушват, ами да започват веднага да разбиват Организираните групи за съсипване на инвестициите и живота в БГ. ЗАД КУЛИСИТЕ много пъти е сигнализирал за най-различни схеми и далавери от всички нива в местната власт, но все още няма резултат…
Читател на ЗАД КУЛИСИТЕ.com“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *