ДА, ТЪПАКА ОТ БАНКЯ СЕ ПОХВАЛИ ПРЕД ПАПАТА, ЧЕ АСФАЛТИРАЛ ПЪТЯ И НАПРАВИЛ ГРАДИНКА

ДА, ТЪПАКА ОТ БАНКЯ СЕ ПОХВАЛИ ПРЕД ПАПАТА, ЧЕ АСФАЛТИРАЛ ПЪТЯ И НАПРАВИЛ ГРАДИНКА

Понеже тъпоглавите гербери си мислят, че техният вожд е провел невиждани досега срещи, че е нещо уникално папата да приеме българска делегация и то покрай 24 май … Както и самия тъпак от Банкя също го намеква (че бил нещо повече).
Борисов: С години се чака да те приемат във Ватикана, ние имаме предимствоЯ да видим:2006 г.
Веднага след аудиенцията при Бенедикт ХVІ премиерът Сергей Станишев се срещна с държавния секретар на Ватикана кардинал Анджело Судано.2014 г.
След като се сбогува с папата, Орешарски се срещна с държавния секретар (съответстващ на премиер в светска държава) кардинал Пиетро Паролин и със секретаря за отношенията с държавите (равностоен на външен министър) архиепископ Доминик Мамберти.2015 г.
Бойко Борисов се срещна и с Държавния секретар на Ватикана кардинал Пиетро Паролин, на когото подари два напрестолни свещника, които се поставят на олтара по време на служба.
Та, утре като изгрее слънце, дано герберите не почнат да цвилят като оная побъркана нумероложка, дето всяка сутрин прави по 20 снимки на слънцето и благодари на Слънцето-Бойко, че надвил Мрака-Комунист и отново грейнала сутрешната светлина …п.п. През 2010 г., Бойко отиде за 10 мин. при папата в Рим – покани го да дойде в България и оня след това се оттегли от престола.
От визитата му през 2010г: Подаръкът за папата беше маска на Бетовен, изработена от министъра на културата Вежди Рашидов, и снимка на католическата църква от град Раковски. „Ето, асфалтирахме пътя, изградихме градинка“, вметна Борисов към снимката.
Да, тъпака от Банкя се похвали пред папата, че АСФАЛТИРАЛ ПЪТЯ И НАПРАВИЛ ГРАДИНКА!Владимир Мицов
Колаж: Матей Димов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *