ДА УЦЕЛИШ КЪСАТА КЛЕЧКА, ДОКАТО СЕ ПРАВЯТ НА „РУМЪНЦИ“. ДАЛИ Е ЧЕНАЛОВА ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ, ИМЕНАТА СА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

ДА УЦЕЛИШ КЪСАТА КЛЕЧКА, ДОКАТО СЕ ПРАВЯТ НА „РУМЪНЦИ“. ДАЛИ Е ЧЕНАЛОВА ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ, ИМЕНАТА СА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

Много съдии са ме гледали и слушали насмешливо, а някои от тях искрено забавлявайки се, докато се мъкнех и аз по купища „знакови дела“, заради „вечния“ „дежурен“, „анонимен“ и „защитен“ свидетел Светлин Иванов – Близнака, ползван от прокуратурата на ишлеме. Малцина разбираха, че описвам СХЕМАТА, зловещата СХЕМА, по която работи прокуратура в комбина с определени мерзки ченгета.
Обходих куп „знакови процеси“ като свидетел, благодарение на книгата ми „Бандитска Варна“, както и на „късмета“ да разплета зловещата СИМБИОЗА между висши полицаи и прокурори как скалъпват „мега“ дела. Седем години след разкритията ми, напълно документални и фактологични впрочем, нито един от онези „мега“ прокурори и висши полицаи не бе дори наказан. Нещо повече – всички се издигнаха в кариерата, а един бивш висш полицай, вместо да влезе в ареста, стана … съдия!Нещо повече – всичко онова, което описах преди седем години се превърна в МАТРИЦА НА БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА И МВР!
И понеже зная от години как могат прокурори и ченгета в порочна схема да те сготвят, стига да решат, не съм спряла да разкривам и разследвам, както и да крещя за това, че ВСЕКИ МОЖЕ ДА СТАНЕ МИШЕНА, СТИГА ДА УЦЕЛИ НЕБЛАГОПРИЯТНИЯ ЗА СЕБЕ СИ МОМЕНТ, ДА БЪДЕ ПРОИЗВЕДЕН В ИЛЮСТРАЦИЯ НА ПРОПАГАНДАТА: „ПРАВИМ СЕ НА РУМЪНЦИ“.
Бях свидетел и по делото „октопод“, когато то бе водено от съдия Румяна Ченалова. Застанах пред нея и чест и прави, че изслуша всичко, което имах да казвам докрай. Колко е чула със сърцето и съвестта си – е друг въпрос.
Днес Ченалова е в тенджерата точно на СХЕМАТА, която и разкрих тогава в съдебната зала. Днес Ченалова е наред да изтегли късата клечка, за да я сготвят ония, които се правят на „румънци“.
През годините много магистрати са ме питали конфиденциално защо така натрапчиво ровя в тая тема и винаги съм им отговаряла, че ТЕ могат да бъдат следващите. Както и аз. Както и всички вие, които четете и си мислите, че това по никакъв начин не може да ви засегне.
Когато обаче тия „тома неверници“ видят призовките и изумеят от джандарските прийоми на прокуратурата, тичат към … „АФЕРА“ и викат за помощ. Елегантният фашизъм на „пеевски медии“, определени прокурори, определени ченгета, определени дансаджии и определени съдии има много проявления за „илюстрация“. В зависимост от на нацеления „обект“.
Никога не съм била от хленчещите, но същите тия типове, дето се правят лицемерно на „румънци“, ползвайки „пеевските“ надупени слуги и евнуси, както и прокурорчета и нискочели милиционерчета, в съдружие с крадливи лапачи – управленци, не са спрели „да ме работят“. Да не би да си мислите, че не знам крайния резултат от заведените дела, усърдно насъсквани от когото трябва, срещу мен? Да не би да си мислите, че не знам кой провокира контрола върху трафичните ми данни? Да не би да си мислите, че нямам идея, кой пише „сигнал“ след „сигнал“ с цел да ме викат в ДАНС, за да си „изкажа източниците“? Знам. Даже и в момента наблюдавам едно нагло, крадливо управленско мерзавче, което си мисли, че като ме извикат всеки момент в ДАНС, ще получа припадък от притеснение. И не знае, милото наглярче, какъв ще му го забие много скоро АФЕРА отзад!
Дали е Ченалова или някой друг, имената са без значение.
Но съдиите трябва най-после да застанат в юмрук СРЕЩУ НАГЛОСТТА НА ПРОКУРОРСКО/ЧЕНГЕДЖИЙСКИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ. Защото утре те са наред. Вече им това им се показва нагледно. Защото утре ВСИЧКИ сме наред, ВСИЧКИ онези, които не ходят в час „пик“ да лижат задника на Пеевски, или не маршируват с песен на уста: „Густо, майна, Филибето, най ми вече Цацарето!“, или не обясняват на една тиква колко са му прекрасни магнолиите.
Нищо обаче не става по тези географски ширини без народ. Нищо не става без народ с характер. Нищо не става без народ, който не зачеркне с черен флумастер най-мерзката поговорка, която само този народ има по света: „Преклонената главица сабя не я сече“. Нищо не става без народ, който не предава малцината си луди глави, които му отварят очите за истината.Веселина Томова
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *