„Движение Русофили“ плати на АТАКА да издигне техен кадър! Конкурса нагласен!

„Движение Русофили“ плати на АТАКА да издигне техен кадър! Конкурса нагласен!

Състезанието Политическа академия бе тотално опорочено, а спечелилият първо място в листата на ПП „Атака“ е парашутист, а не случаен човек или както надъхваха от ПП Атака цитирам Волен: „Без партийни активисти!
Без досегашни фигури! Само нови и чисти лица“.
Видно от профила на д-р Георги Димов в социалната мрежа Facebook, същият години назад преди обявеното състезание се подвизава като гост в ТВ Алфа, където прави анализи по различни теми. Той е в близки отношения с голяма част от депутатите на ПП Атака/снимка с проф. Станилов/. Небезизвестен е и факта, че Димов е бил член на Движение 21, което е в нарушение на регламента за участие в състезанието, а именно „Само нови и чисти лица!“
Близки до Димов споделят, че от доста време същия има неистово желае да пробие на политическата сцена, като за тази цел буквално използва „Движение русофили“ за болните си амбиции.
Достоверен източник от ПП Атака сподели, че за Политическа академия 2019 на мейла на партията е било получена само една кандидатура.
Това, което направило впечатление на разочаровани в Академията участници било обстоятелството, че Димов не е излязъл на пряк дебат с тях и дори не било провеждано интервю с него. Твърдят, че смс-и от зрители не били пускани, а самият Сидеров посочил Димов за водач на листата.
Политически анализатори твърдят, че зад това решение на Волен Сидеров съществуват договорки и сценарии за разцепление на червения електорат и привличане на част от гласоподавателите на БСП към Атака. Те твърдят, че ПП Атака няма друг избор, тъй като видно от социологическите агенции няма да вкарат свой кандидат в ЕП.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *