ДЕЛОТО ЗА КТБ – КВАРТЕТ ЗА УЛИЧНАТА КЛОУНАДА НА СЕЛСКИЯ МЕГДАН. МЕНУЕТ

ДЕЛОТО ЗА КТБ – КВАРТЕТ ЗА УЛИЧНАТА КЛОУНАДА НА СЕЛСКИЯ МЕГДАН. МЕНУЕТ

Съдът отложи делото за КТБ за 9 февруари 2015 г. Делото навлезе в нормалната за българското правосъдие спирала. Една от причините за отлагането, че УС на БНБ, вместо да упълномощи по правилния начин свои представители или да се яви в съда, Искров пратил „едни момичета“, както ги определи адв. Менков И каза още, че БНБ не ТКЗС, за да се представлява от две от кооператорките. Както се казва, ако не беше толкова тъжно, щеше да е много смешно.
Нашите управници обичат някой да правят територията ни за смях на кокошките, а те да наблюдават сценките отстрани и отдалеч.
Едни братя Галеви, един Бисеров и един Искров – квартет за улична клоунада на селския мегдан. А тишината, която цари в прокуратурата издава страх, объркване и невидима за публиката обикновена паника.
Междувременно стана категорично ясно, че квесторите, изпратени от УС на БНБ в КТБ са негодни за употреба квестори. Тъй като не отговарят на законовите изисквания за тази дейност. Липсват им квалификация и опит. Следователно, законът е прегазен и естествено, от това не следва нищо.
Предстои да се развихри злостното въображение на враговете на Цветан Василев. Вече се досещам какви ще бъдат първите зловонни клевети и подозрения по негов адрес. А дали е останало още нещо за ограбване в КТБ или активите й вече са спомен?
Според партитурата, следва менует. Паркетен аристократичен танц, който у нас се изпълнява с участието на крепостните селяни.Любо Кольовски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *