„ДЕЛЯНПЕЕВСКОТО ДЕЛО“ И МЕДИИТЕ: ПОРЪЧКОВАТА КЛОАКА НА СИМБИОЗАТА БОСТАН И „БЕРЛУСКОНИТО“ НА КАКАНИЖЕЩАТА БЪЧВАРОВА

„ДЕЛЯНПЕЕВСКОТО ДЕЛО“ И МЕДИИТЕ: ПОРЪЧКОВАТА КЛОАКА НА СИМБИОЗАТА БОСТАН И „БЕРЛУСКОНИТО“ НА КАКАНИЖЕЩАТА БЪЧВАРОВА

ЖАЛКАТА РУМЯНА БЪЧВАРОВА ПРОИЗВЕДЕ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ В „БЕРЛУСКОНИ“.
Каканижеща, мън-мън, дрън-дрън, нещото като „вътрешен министър“, наречен Румяна Бъчварова, се яви по Нова телевизия. С общи лафове се опита нещичко да рече, от което почти нищо нямаше никакво значение, освен, че на въпрос как ще коментира, че официално Делян Пеевски е „медиен бос“, след като майка му му изменка дялове и прибави и Канал 3 към тумбака си, Румяна Бъчварова се опелтечи като пате в кълчища.
Ама то, „законодателят“ трябвало да провери, ама „сега се сещам за Берлускони, който беше премиер и имаше медии…“, ама можело да бъде „конфликт на интереси“, обаче… Предиханно си глътна езичето Румяна Бъчварова, да не би случайно да наруши дружбата и ортаклъка между Вожда си Бойко Методиев Борисов и Делян Пеевски.
Трябвало да се провери… А бе, Бъчварова, ти под шлифера на Борисов ли си се захлупила окончателно? Цялата медийна среда е на Делян Пеевски – явно или неявно!!! Чрез подгъзурните му дебеланковци, дето уж нямали нищо общо с него, а вече даже дублират агенции и сайтове с лайняна „журналистика“, ближеща топките на Борисов и Пеевски.
Румяна Бъчварова произведе Пеевски в „Берлускони“. Не, че това не се отнася и до Борисов, който е биз бизе с Шишко.
АФЕРА отдавна призовава у нас да бъде създадено едно единствено, обединено „Делянпеевско дело“, с клонинги пигови, близови и всякаква друга отпадъчност. Така и така журналистика в България няма. А медиите са поръчкова клоака на Властта на Симбиозата БОСТАН.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *