ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ РАЗПОЛАГА С ИНСТРУМЕНТИ ЗА БОРБА С УРОДЛИВИТЕ ЯВЛЕНИЯ ТИП „ГЕРБ“

ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ РАЗПОЛАГА С ИНСТРУМЕНТИ ЗА БОРБА С УРОДЛИВИТЕ ЯВЛЕНИЯ ТИП „ГЕРБ“

Публикуваме коментара на Веселин Димитров от Фейсбук, във връзка с публикацията „Фундаменталната причина за слабостта на двата кабинета на ББ е ББ. В главата му няма нито визия, нито модел“
Г-н Слатински, прекалено много разсъждавате за миналото, бъдещето и настоящето на командваните (не управляваните) от лицето ББ кабинети. Тази сбирщина от мутри, лекета, слагачи и грабители няма и елементарна представа от управление, от визии, от стратегии и не искайте това от тях. Тази камарила е усвоила изкуството на задкулисието, съчетано с безсмислено дърдорене по купени телевизии и разбира се прекрасно се е ориентирала в изборното пространство. Тази слята със съда и прокуратурата власт, създадена единствено да краде и ограбва няма никакви намерения да прави каквото и да е за българите. Просто са уловили момента, в който държавата е най-слаба и уязвима, качила се е на главата й, овладяла е силовите й инструменти и се къпе в благоуханието на властта. Исторически това ще бъде най-грозният етап от най-новата ни история.
За съжаление краят на този процес не се вижда заради огромната тъпота на населението, великите заблуди по телевизиите и безскруполната им саморазправа с всички инакомислещи (хора, фирми, институции). Няма индикация, че Европа е забелязала това уродливо управление, ползващо се с безмерната подкрепа на САЩ. Тях най-малко ги интересува какво говедо ни управлява, важното е да постигат посредством него своите стратегически цели. Ако това лице реши, утре изборните резултати могат да бъдат 70 на 30 в негова полза, без значение как е гласувал народът. Затова демокрацията не е най-доброто нещо, защото не разполага с инструменти за борба с уродливите явление тип ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *