ДЕМОКРАЦИЯТА ПОБЕДИ, КОПЕЛЕТА! КЪДЕ СА БОРИСОВ, РАДАН, КУНЕВА… И ДРУГИТЕ ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ???

ДЕМОКРАЦИЯТА ПОБЕДИ, КОПЕЛЕТА! КЪДЕ СА БОРИСОВ, РАДАН, КУНЕВА… И ДРУГИТЕ ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ???

Управляващите в България са като посрани. Ни вопъл, ни стон.
Гърция ни показа пътя. Остава само да последваме примера на гръцкия народ, за да бъдем и ние достойни и уважавани както в Европа, така и по света.
Къде са Бойко Борисов, Радан Кънев, Кунева и другите чуждопоклонници?!
Демокрацията победи, копелета!
Референдумът в Гърция доказа на евробюрократите, че това повече няма как да продължава по същия начин.
Над 60% от гърците казаха „НЕ“ на последните предложения на кредиторите на страната (ЕЦБ, ЕС, МВФ).
Днешният референдум в Гърция се проведе след пет месеца безуспешни преговори между правителството, сформирано през януари от лявата радикална партия СИРИЗА на Алексис Ципрас и кредиторите на страната – Евросъюза, Европейската централна банка и Международния валутен фонд. От 2010 г. досега те дадоха на Атина 240 милиарда евро помощ или обещания за заеми, но от близо година не са отпускали нищо. Само са прибирали.Повече заеми без референдум в България – OXI! Да го видим Боко Борисов дали ще иска да е премиер без кредити, за да му е широко около врата.
Много е вероятно след победата на гръцкия народ и правителството на Ципрас да се отвори „работа“ на „Америка за Америка“ и соросоидите. Ципрас за тях е неудобен, не е като преклонения премиер на България, и ще се опитат да го свалят.
Гърците очакват платени протести в Атина, но „прайдовете“ този път няма да успеят. Гърците не са прости като българите – някакви клоуни да им разиграват смешни етюди и да се вържат, както в София през лятото на 2014 г.
Междувременно, след преброяването на резултатите от референдума, в Гърция са пристигнали и предложения от руска страна. Уплашените Меркел и Оланд утре се събират на съвещание в Париж. Шамарът за тях бе голям, силен и шумен. Да се надяваме, че ще съумеят да извлекат правилните изводи. Повече така не може!Референдумът в Гърция е исторически, защото с него започва промяната в Европа и Европейския съюз. Гърция каза OXI на евроолигархията.
OXI И ЗА БОРИСОВ. МНОГО СКОРО.Стоян Тончев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *