Деница Сидерова: Чешмеджиева, в 21 век сме! Всеки има право да каже какво мисли!

Деница Сидерова: Чешмеджиева, в 21 век сме! Всеки има право да каже какво мисли!

Предлагам на БНТ нов слоган за годишнината им: „ЗА 60 ГОДИНИ НЕ СЕ НАУЧИХМЕ ДА ПРАВИМ ТЕЛЕВИЗИЯ“
Че БНТ е скучна телевизия и с най-нисък рейтинг измежду националните такива /Нова Тв и БТВ/ всички знаем. Че предаването „Референдум“ го гледат шепа хора и половината от тях заспиват на петата минута също си го знаем. Но, че ръководството на БНТ праща жандармерия в студиото по време на живо предаване, за да извади участник, който спокойно си седи на стола и говори не го знаехме, пише във Фейсбук Деница Сидерова, съпруга на Вилен Сидеров.
Ето какво още казва тя:
Както казваше покойният проф. Вучков, лека му пръст, „Гледам и не вярвам на ушите си!“!!! По комунистическо време такова нещо не се е случвало. Е, вярно, че тогава да изкажеш мнение беше забранено и „свобода на словото“ не съществуваше нито като понятие, нито като мисловен модел. Да не би снощи да ни върнаха с машина на времето в предаване на Първа програма от седемдесетте? Какво става, демократи? Какво става, „свободни“ медии?
Още се смея на глас на отчаяните и неадекватни опити, от снощи, на Чешмеджиева да „върне в света на мъртвите“ Референдум. Бори се жената около 45 минути, но не успя. Не успя, защото е доста трудно, да не кажа невъзможно, когато Волен Сидеров е решил да размърда нещо, па макар и мъртво, да му попречиш. Кому е нужно, Чешмеджиева? В 21-ви век сме! Берлинската стена падна, концентрационните лагери ги затвориха. Живеем в свободен свят. Всеки има право да каже КАКВОТО МИСЛИ!!!
На село старите хора имат един много цветущ лаф за ония дето много са се изложили. Та, казват дядовците и бабите “ Осрахте се прави като крави!“. Много ви пасва, бенетейци!
П.П. За сведение: ГЕЙ не е обидна дума! Но, да си гей и да се срамуваш от това, и да го криеш е друго нещо, нали? Не бих казала, че е честно спрямо избирателите… Вие, от БНТ, май сте на друго мнение?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *