Денков: При обсъждането на министрите никой не е споменавал името на Алексей Петров. Виждал съм го два пъти на срещи

Денков: При обсъждането на министрите никой не е споменавал името на Алексей Петров. Виждал съм го два пъти на срещи  - 1

Денков: При обсъждането на министрите никой не е споменавал името на Алексей Петров. Виждал съм го два пъти на срещи

В подготовката на законодателната и управленската програма и в обсъждането на министрите никога по никакъв начин никой не е споменавал името на Алексей Петров. Това заяви премиерът Николай Денков по време на блицконтрола днес, цитиран от БТА.

„Не познавам Алексей Петров, никога не съм говорил с него, виждал съм го два пъти на срещи, на които са присъствали работодателските организации. Никога не съм чувал за срещи с Алексей Петров на когото и да е било преди да стане убийството, след което изтече такава информация в медиите”, коментира още той.
„Участвал съм пряко във всички процеси, свързани с подготовката на законодателната програма, която се изпълнява в момента и управленската програма, като в тези процеси никога името на Алексей Петров не се е споменавало или пък е идвал”, обясни Денков.

„Алексей Петров беше близък с бащата на Кирил Петков, с тях. И той, като всички нас, Бог да го прости, търсеше варианти да се направи нещо стабилно след тези пет поредни ли, колко избори бяха, поне за важната законодателна рамка да е факт“, каза Бойко Борисов по-рано днес.

„Аз винаги казвам истината. Така че срещи сме провеждали – с него, той с тях, обратно. За да може някакво дори крехко доверие да си имаме“, посочи лидерът на ГЕРБ.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *