Ден на съблазни и изкушения според астролозите

Ден на съблазни и изкушения според астролозите - 1

Ден на съблазни и изкушения според астролозите

Пълнолуние в знак Риби в 04:36 ч.

В дните на пълнолунието ставаме по-уязвими и ни е по-трудно да общуваме с другите. Неразбирателствата или напрежението във взаимоотношенията (любовни, професионални, приятелски или семейни) може да са на дневен ред.

Луната е в знак Риби до 16:26 ч. на 1 септември

В този период човек се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на интуицията. Преобладаваща чувствителност и сантименталност у повечето хора, следователно и ранимост. Лесно може да се повярва на лъжливи обещания. Има склонност да се гледа на света повече през розови очила. Вниманието може да е съсредоточено върху духовните теми. Време за озарение и просветление. Това, което преди е било обвито в мъгла, вече може да стане ясно, приемливо и очевидно.

Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки – те трябва да бъдат максимално удобни.

Лунен календар: продължава 15-ти лунен ден до 20:37 ч .

Денят има силна енергия, но е труден и сложен. Специфичното е, че човек трудно може да я използва, затова бързо изразходва сили, пише Ивелина Пенчева в novini.bg. Неблагоприятно време в много отношения, в което човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен.

Всички неща започнати днес са обречени да срещат препятствия и да се „смесват” с отрицателна енергия. Бъдете предпазливи и внимавайте да не се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин.

Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения – възможни са кавги и сериозни конфликти. Запазвайте спокойствие във всяка ситуация, не се поддавайте на изблиците на емоциите. Бъдете по-внимателни към околните.

Отложете изясняването на отношенията и като цяло ограничете контактите с хората. Не казвайте нищо излишно и без специална нужда, особено избягвайте да влизате в дълги и празни разговори. Така ще се избегнат излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този взривоопасен ден. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.

Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да губите самообладание. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радост практически трудно се намират. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини.

Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността ви. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се запази спокойствието, да не се влиза в конфликти с близки хора, ако държите на отношенията.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Следва 16-ти лунен ден от 20:37 ч. на 31 август до 20:01 ч. на 1 септември.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *