ДЕН ПРЕДИ АТЕНТАТА В „САРАФОВО“ В ДАНС Е ПОЛУЧЕН СИГНАЛ С ОПИСАНИЕ НА ТЕРОРИСТА! РАПОРТЪТ Е УНИЩОЖЕН! ИЗРАЕЛ – БЕСНИ НА ВЛАДИМИР ПИСАНЧЕВ И СИЕ!

ДЕН ПРЕДИ АТЕНТАТА В „САРАФОВО“ В ДАНС Е ПОЛУЧЕН СИГНАЛ С ОПИСАНИЕ НА ТЕРОРИСТА! РАПОРТЪТ Е УНИЩОЖЕН! ИЗРАЕЛ – БЕСНИ НА ВЛАДИМИР ПИСАНЧЕВ И СИЕ!

Тъй като се наслушахме на нагли, арогантни и мерзки лъжи от страна на премиера Бойко Методиев Борисов как Владимир Писанчев си вършел „честно и почтено“ работата, и тъй като с отвращение прочетохме официалното съобщение как шефът на ФБР Джеймс Коми бил много доволен от същия тоя Владимир Писанчев и обядвял даже с него, сега е ред на АФЕРА да разгроми за пореден път фалшивия образ на „библиотекарския кръг“, свързан със Сараите, на чиито кадри Бойко Борисов ще благодари, „принуден“ да ги освободи.
На 18 юли 2012 година в 17,23 часа на летище „Сарафово“ в Бургас е извършен терористичен акт. При атентата загиват седем души – един българин, шофьор на автобуса и шест израелски туристи. Ранени са още 35 души.
По това време вътрешен министър на България е Цветан Цветанов. Премиер е Бойко Методиев Борисов. Шеф на ДАНС е Константин Казаков, кадър на популярно известния „библиотекарски кръг“, а ЗАМЕСТНИК – ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДАНС Е ВЛАДИМИР ПИСАНЧЕВ.[b]И СЕГА ВНИМАНИЕ!Изключително високопоставени брилянтни източници на АФЕРА, базирани в израелските специални служби, довериха, чеДЕН ПРЕДИ АТЕНТАТА В „САРАФОВО“, В ДАНС Е ПОЛУЧЕНО ТЕЛЕФОННО ОБАЖДАНЕ, КОЕТО ПРЕДУПРЕЖДАВА, ЧЕ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ЩЕ ИМА АТЕНТАТ в „САРАФОВО“, КАТО ДОРИ ОПИСВА ПОДРОБНО КОЙ ЩЕ БЪДЕ АТЕНТАТОРА.
Сигналът е приет от служител на ДАНСДЕН ПРЕДИ АТЕНТАТА[/b]
В „САРАФОВО“. Служителят на ДАНС, приел подробния сигнал, надлежно е направил рапорт.
„Спецовете“ от ръководството на ДАНС обаче неглижират сигнала и на СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ВЗРИВА ИЗБУХВА.
Служителят на ДАНС, оформил рапорта, впоследствие е местен непрекъснато на различни длъжности,
а РАПОРТА Е УНИЩОЖЕН.
Цялата тази фактология е брилянтно известна на израелските специални служби. И докато американците демонстрират колко много харесват Владимир Писанчев, израелците скърцат със зъби като му чуят името, заради некадърността и безхаберието на ръководещите ДАНС.
Крайно време е българската прокуратура в лицето на главния прокурор Сотир Цацаров да направи проверка и да потърси „документална следа“ защо по сигнала незабавно не е работено, защо рапорта е бил унищожен и каква е отговорността на ръководството на ДАНС, че не си мърда пръста да предотврати атентат, подробностите за който са му съобщени ДЕН ПРЕДИ ТОВА.
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *