Десните социалисти подменят реалността, лъжат безогледно и имат толкова общо с дясното, колкото Боко с Борхес

Десните социалисти подменят реалността, лъжат безогледно и имат толкова общо с дясното, колкото Боко с Борхес

Интересно – всички, които провиждат дългата ръка на Кремъл зад всички български беди и громят петата колона на Москва у нас са съветски възпитаници, специализанти или дипломирани висшисти в комунистическа, а не днешна Москва, доносници и щатни офицери на ДС, членове на БКП или специалисти по научен комунизъм, аонсуджии и комсомолска номенклатура. Петата колона е тяхната глупост и техният цинизъм.
Понеже всички те са къде скрити, къде явни бойковисти ще трябва да добавим, че Бойко Борисов работи най-всеотдайно за руските интереси – от Белене, през Южен поток до Булгартабак и мощното присъствие на ВТБ в България, загърбвайки изцяло българските интереси. Всички тези хора боготворяха Дянков и изкарваха този обикновен олигофрен чудо на фискалната мисъл, а Костов не излизаше от кабинета му, изживявайки се като гуру и съветник.
Днес Дянков е в руската ВТБ, но „десните“ социалисти продължават да се правят, че нищо не виждат и да въртят изтърканата плоча за БСП. Впрочем, партията, която от Виденов насам се държи най-дистанцирано от Москва с изключение на Първанов, който бе изхвърлен от нея. Десните социалисти подменят реалността, лъжат безогледно и имат толкова общо с дясното, колкото Боко с Борхес. Симулации, подмяна и лъжи – тези хора трябва да бъдат изобличени като най-големите адепти на комунизма и тоталитарния слугинаж.Явор Дачков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *