Деца и младежи ще блеснат със знания в „Стани богат“

Деца и младежи ще блеснат със знания в "Стани богат"

Деца и младежи ще блеснат със знания в „Стани богат“

Умни и четящи деца и младежи, играещи в тандем със своите родители, дядо или пък вуйчо, ще мерят знания в „Стани богат“ за един позитивен, усмихнат и свеж старт на новия сезон на играта, съобщават от bTV.

В специалната детска седмица, която започва на 4 септември, всяка делнична вечер от 18 часа, те ще демонстрират своите знания, увереност, смелост, хитрост, амбиция, хъс и мечти пред зрителите на bTV, а водещият Михаил Билалов цяла седмица ще се забавлява с тях. 

Сред двойките участници, които ще седнат на стола на богатството до възрастните си роднини, са различни ученици от Националната гимназия за древни езици и култури – която е завършил и Билалов, Националната природо-математическа гимназия, Испанската и други училища. Началото ще даде амбициозен осмокласник, който има и кауза, а най-малкият от участниците, който е само на 9 години, е най-младият член на Менса България.

За някои от героите в детската седмица водещото в играта е знанието, за други – късметът, за трети е важно „госпожата по физика да си подобри мнението за тях“. Смела игра със замах или пък с добре обмислени ходове, отказ да послушаш майка си и опит заедно да си спомните какво сте преговаряли последно – специалната детска седмица в „Стани богат“ ще донесе на зрителите всичко това – с усмивка и добро настроение.

А съвсем скоро, любимата игра за знание в света ще обяви и една голяма изненада.

 

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *