Джоли. Перфектната жертва на Злото

Джоли. Перфектната жертва на Злото

Холивудски идоли. Той и тя. Най-популярната двойка на планетата. Божествено красиви и талантливи, безумно влюбени един в друг. Световни икони на красотата, успеха, благотворителността и същевременно „деца” на съвремието, постигнали главозамайващ успех в чудния свят на илюзиите. И двамата носители на „Оскар”, тя – дори с почетен. Плодове на любовта им – три биологични и три осиновени деца. Живот като приказка. Брад Пит и Анджелина Джоли.
Сенки от миналото – майка и леля, починали от рак на гърдата, пред очите й. Заболяване, предавано по генетичен път, твърди традиционната медицина.
Страх – коварен и смразяващ, да не се повтори същото с нея, и да причини на децата си онази мъка и чувство на безсилие, които сама е преживяла. Ключови думи за влияние – цели 87% риск младата и красива богиня да развие болестта на майка си и леля си и „възможностите“ на белите престилки да предотвратят това.
Перфектната жертва на Злото, скрило се зад трогателна добра кауза – превенция на рак при жени с генетична предразположеност. Малка „подробност”е, че след мастектомията, не веднага, но почти винаги следва и втори етап на „превенцията“, състоящ се в отстраняване на детеродните органи, което автоматично премества стрелките на биологичния часовник на пациентката направо в критическата възраст. След втория етап, на мястото на отстранените си детеродни органи, жертвата остава временно „празна”, докато постепенно „празнотата” не се запълни от съседните органи(това е част от гениалността на човешкия организъм). На мястото на гърдите, по желание и възможност на пациентката се поставят импланти. И така, на практика всички естествени биологични „знаци”, предопределящи пола на индивида биват напълно заличени, а с тях и биологичната младост на пациентката. Разбира се, тук на помощ да се притече веднага, има готовност естетичната хирургия.
„Миналата година тя се подложи на двойна мастектомия, за да избегне риска от рак на гърдата, убил майка й и леля й. Сега Джоли планира да направи същата операция и на яйчниците. Лекари са установили, че има 87% вероятност звездата да развие рак на гърдата и 50% рак на яйчниците.
За новата процедура актрисата се вдъхновила от „невероятни хора“, с които се е запознала в последните няколко месеца. Джоли признава, че е преодоляла изпитанията, свързани със здравето й, благодарение на работата си като артист и режисьор.”сподели самата актриса пред списание Entertainment Weekly
И така, вторият етап на „мисията” по трансформирането на една световна икона е на път да бъде изпълнена – а, богинята, майката, съблазнителката Джоли да бъде окончателно осакатена и превърната в… идол на третия пол.
Но! Следва неочакван обрат и директни обвинения в измама от фракции в медицинската общност, а световните медии и редица здравни сайтове гърмят: „Джоли е станала жертва на лекарска грешка.”
Анджелина Джоли е била подло излъгана от лекарите, твърдят експерти„Това, което са направили лекарите с Анджелина Джоли не е само ненужно, а престъпно. Замесена е цяла една индустрия, свързана с рака, която има за цел да използва жените като опитни зайчета и да си играе с телата им. А каква по-добра реклама и начин за привличане на още пациентки, от самата Анджелина Джоли?!“, категорични са в обвиненията си американски специалисти.
Грешка или измама, последно?
Mедицинска мафия, световно гей-лоби, безполови извънземни, рептили, умело преобразяващи се в хора, абсолютно Зло, владеещо почти всички сектори и индустрии на земята? Събитията в Украйна, в Ирак, в Сирия? Кемтрейлс? HAARP? Конспирации за малоумници или самата истина, случваща се не без наша помощ? Битка на свръх-естествени сили за душите ни?И докато светът трепетно очаква да види как ще се развият събитията и дали гей-лобито и медицинската мафия ще успеят да завършат сто процента пъкления си план, посягайки с привидно хуманна цел дръзко и безскрупулно за втори път, чисто физически на един безспорен идол на женствеността, остава въпросът – доколко информиран и трезв е изборът на самата Джоли? Жертва на медицинската мафия ли е тя или е заразена с илюзии от сатанинската индустрия, която я направи популярна? Защо е готова да жертва отличното си здраве за още здраве? Защо е склонна да повярва в съмнителните проценти, „гарантиращи” й здраве, а не е склонна да повярва нито в Божията интелигентност и промисъл, нито в добрите Му намерения за нея? Защо една свръх-успяла и в цветущо здраве жена позволява да й се всеят съмнения, до такава степен, че да подложи на ампутация застрашените според нея, но здрави органи, въпреки безбройните алтернативни и много по- ефективни, но далеч по-приятни методи за превенция? Готова ли е да поеме отговорността за милионите жени, с примера,който ще им даде? Кое я кара да вярва, че е възможно на този свят да й бъде доставено всичко, което иска? Защо, след като се е решила на тази стъпка, излиза и я оповестява по медиите с пълното съзнание за своята влиятелност? Театър или истина е всичко това? Човек ли е в крайна сметка Джоли? И ако е човек, какво ще се случи с нея, когато осъзнае, че е била измамена? А какво ще се случи с милионите жени, последвали примера й? А с техните семейства?Ani Angels

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *