Диана Дамянова: Добро утро от държавата, в която полицаите протестират срещу тестването им за алкохол и дрога

Диана Дамянова: Добро утро от държавата, в която полицаите протестират срещу тестването им за алкохол и дрога - 1

Диана Дамянова: Добро утро от държавата, в която полицаите протестират срещу тестването им за алкохол и дрога

Добро утро от държавата, в която полицаите протестират срещу тестването им за алкохол и дрога, защото над 40% от резултатите са грешки на уредите, но благдарение на депутатските ни за..ници, колата ви може да бъде отнета, въз основа на тестване от същите полицаи със същите тази уреди.

Добро утро от държавата, в която няма прието минимално количество съдържание на трева в организма, въпреки че е научно доказано, че то се съдържа като данни в кръвта до 40 дни след употребата му. И в която поради същите депутатски за..ници не се прави разлика от под влияние и употребил преди дни, седмици и месеци.

Добро утро от държавата в която целият ресурс на полицейските служби е насочен към залавянето на 1 грам трева в джобовете на хлапетии и граждани, докато през това време татуирани батки малтретират жени, приятелки или просто непознати.

Добро утро от държвата , която затяга контрола върху употребата на трева, докато в цяла Европа ползването ѝ за лични нужди и дори отглеждането ѝ за такива, вече влиза в законодателството.

И не, не употребявам трева. Щях да кажа и, че никога не съм употребявала наркотици, но бих да излъгала. Пробвах в Непал с хашиш май беше. Беше ужасно и няма да повторя.

Така че декларирам, нямам интерес, но смятам че общественият изисква да се гонят престъпниците, истинските престъпници, имам предвид.

Легализирането на марихуаната би решило всички тези въпроси, но не. Защото родната полиция, която ни пази, има нужда да преизпълнява плана. И защото родните за…ници, които се водят депутати са амбицирани първо да оправят интимните ни връзки, после глобалното затопляне, след което ще се заемат със закона за гравитацията.

Защото, наистина е недопустимо в този напреднал век да има такъв анахронизъм, като закона за гравитацията.

Коцето Бачийски със сигурност подкрепя това!

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *