Дневен хороскоп за 01.09.2023 г.

Дневен хороскоп за 01.09.2023 г. - 1

Дневен хороскоп за 01.09.2023 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

В началото на новия месец е добре да поизбягате малко от света, да поотдъхнете, да релаксирате. Намерете време да помирите душата и тялото. Опитайте поне за час да изключите от задачите, да спрете да се притеснявате за какво ли не и да се оставите на своето вътрешно, блажено АЗ.

Вълнуващо започва новия месец. Ще имате нужда от приятелска компания и от голяма доза любов. Време е за парти. Времето все още позволява повече волности и повече свобода. Отпуснете се и просто се забавлявайте. Позволете на детето във вас да се покаже.

Притеснения за дома и нужда да избягате от служебните задачи. Май е време да си дадете време без да мислите, поне за няколко минути. Имате цели, които в момента са толкова неясни, дори твърде идеалистични или малко мистични. По също толкова мистичен начин може да ги реализирате, но първо – сложете ред в чувствата си и изчистете мазето на душата; започнете месеца на чисто.

Няма да ви свърта на едно място и как иначе, все още е лято и все още просторите мамят пътешественическата ви душа. О, за вас казват, че сте домошари, но вие всъщност можете навсякъде да създадете дом или по-скоро вие носите дома на гърба си, той е вашата сигурна черупка, той е тайното ви скривалище, което винаги ви приютява. Така че можете да си позволите да пътешествате на воля, никога няма да се изгубите, щом домът ви винаги е с вас.

Днес ще мислите за сериозни неща и дори може да си поиграете на бизнесмени. Парите не са всичко, но те носят усещането за сила и могъщество, нали? А вие не можете да си позволите да не сте такива. Преценявайте, смятайте, но задължително отдайте внимание на малките радости в живота. Започнете септември с един коктейл от хубави емоции.

Поели сте инициативата в свои ръце и без съмнение всичко ще организирате. И все пак малко нежност, разбиране, подкрепа от страна на другите биха направили живота ви по-приятен, по-малко тревожен и може би дори по-приказен. Въпреки цялата си практичност и желание да сте ясни и конкретни, понякога и вие очаквате другите сами да се сещат от какво имате нужда.

Нов месец, нов късмет, но вие може дори да забравите да обърнете календара. Лятното настроение, усещането за свобода и безгрижие ще витаят около вас, а май трябва доста неща да подреждате. Имате нужда от помощ за цялата безкрайна домакинска работа. Потърсете я, открийте я и действайте, защото от това зависи душевното ви здраве.

Първи, но пък петък. Нито започнете, нито да завършите нещо. Какво пък, вие обичате разни такива малко пообъркани неща, които по някаква странна логика на вас са ви съвсем ясни. Днес просто ще имате нужда да се забавлявате и наистина – какво би могло да ви попречи. Важното е да имате група верни приятели и пламък в сърцето, тогава началото на месеца ще е идеално.

Ясни и конкретни задачи, планове и цели, перфектни както винаги, но някаква вътрешна нужда от почивка ще се обади у вас. Не пренебрегвайте това тихо гласче, всяко нарушаване на ритъма разболява. Имате нужда да се отпуснете у дома, да поспите и да се поглезите.

Ще имате нужда да знаете, да научавате нови неща. Ден за движение, за пътуване. Не се застоявайте на едно място, движението ще ви накара да се чувствате живи и ще ви даде нови сили освен новите вълнения.

Ще имате нужда да се чувствате спокойни и сигурни. Направете нещата така, че да ви дават стабилност. Бъдете търпеливи и се опитвайте да виждате отвъд формата, оценявайте съдържанието на нещата.

Лесно ще се вълнувате за всякакви неща и съответно ще имате нужда от подкрепа и грижа. Един ден, в който можете да вдъхновите всички, благодарение на своите дълбооки чувства. Бъдете искрени и осъзнати, не прехвърляйте отговорността другиму.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *