ДНЕС, ДЕНЯТ НА ИЗБОРА – честност или поредната измама

ДНЕС, ДЕНЯТ НА ИЗБОРА – честност или поредната измама

В деня на изборите, национална медия – Манипулацията взема връх.
Гледам Нова и се ужасявам. Кой разрешава да се говори изборно? Кой разрешава да се прокламират измислените тези за стабилност, които са в основата на манипулацията на ГЕРБ, започнала още преди изборите.
Манипулация, в която, чисто хазартно Борисов обвърза загубата на неговия кандидат с оставка на правителството, днес е основата на диалога по НОВА? Какво е това, ако не и АГИТАЦИЯ. Агитация в деня на изборите! Агитация при нарушение на закона! Агитация, с имитация на поддържащ морал от уж на нерешилите, които вече приемат казаното за позиция!
Ясно е едно. Залага се на принципа „Победа на всяка цена! Победителите не ги съдят!
Това е България! Един известен и потомствен комунист Шарлопов – днешен виден БИЗНЕСМЕН, да защита избора на ГЕРБ е само поредно доказателство, че олигархията, престъпността, изнудването са основа на днешното управление и на провежданите от него избори.
Ако има главен прокурор в този момент НОВА TV трябва да спре всички излъчвания с цената на най-тежката санкция!
Но няма.
В този момент, в това поредно предаване, на нас обикновените граждани ни бе казано НЯМАТЕ ПРАВО НА ГЛАС! Всичко решаваме ние, тези които сме на власт.
Познато ли ви е?
Чудя се как ще се чувстват довечера всички онези млади хора, които виждат „добре работещите“ български фирми и големите си стабилни заплати, как ще се чувстват, когато видят как се свлича току що направен ремонт по магистрала, как ще се чувстват, когато утре чакат часове в тунелите на магистралите и се чудят кой ли е загинал и дали няма и те… Как ще се чувстват тези млади хора, когато се докаже, че пионерския пламък в очите на министър Павлова е всъщност стабилността ни?
Надявах се, че има поне малко разум и манипулацията днес няма да достигне своя връх, но съм се излъгал.
Всъщност, в този кюп са всички. И онези, които мълчат и онези, които го вършат.
Защото, днес стана ясно, че политическото лицемерие е постоянно поведение и е обхванало всички.
Питам се къде е Сидеров /или харчи опростените от Борисов пари от загубените дела/, къде е Каракачанов – или само публично е опозиция, а прикрито заедно с ГЕРБ, къде е Симеонов? А Джамбазки – ще го чуем ли днес, или просто ще си събира материал за собствени изяви за след изборите? Къде са тези самоотвержени патриоти, които мълчат за случващато се в този момент в Турция, които мълчат за телевизионните изяви на Цачева в Турция, които мълчат за SMS в Турция, които мълчат за изборната активност в Турция, които нищо не казват как и кой днес се попълва декларациите в Турция, на хора, които не знаят български? Които мълчат и за стабилността. А може би тя е и тяхна?
Къде са днес тези патриоти? Или техния патриотизъм е свързан само с техните кандидати? А България я има, само когато това персонално ги засяга.
Днес всички, които не гласуват и всички които казват „не избирам никого“, всъщност избират ГЕРБ.
И утре се сърдете на себе си. Защото когато страхът е единственото, което ни е останало, няма нужда да търсим държава, народ, нация.Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *