ДНЕС МИ СЕ ОБАДИХА ПО ТЕЛЕФОНА. ГОВОРИХА НА АНГЛО-РУСКИ С АРАБСКИ АКЦЕНТ. ОБАДИХА СЕ ОТ ФРЕНСКИ НОМЕР. ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР ГО „ЛОКАЛИЗИРАЛ” В ДЖОБА НА СЕРТОВ. А СЕРТОВ СИ ГО ПРЕМЕСТИЛ.

ДНЕС МИ СЕ ОБАДИХА ПО ТЕЛЕФОНА. ГОВОРИХА НА АНГЛО-РУСКИ С АРАБСКИ АКЦЕНТ. ОБАДИХА СЕ ОТ ФРЕНСКИ НОМЕР. ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР ГО „ЛОКАЛИЗИРАЛ” В ДЖОБА НА СЕРТОВ. А СЕРТОВ СИ ГО ПРЕМЕСТИЛ.

Стоян Тончев:
Днес ми се обадиха по телефона. Говориха на англо-руски с арабски акцент. Казаха, че ако не спра да пиша във фейсбук, ще видя как главата ми се търкаля. Изсмях се и отговорих: „Е, как ще я видя главата ми да се търкаля, след като очите ми ще са на нея или тях ще ги извадите предварително? И по презумпция, не трябва ли да съм мъртъв?“ Отсреща имаше двeминутно мълчание, след което се чу: „Тоя ни хвана“. И ми затвориха. А… обадиха ми се от френски номер.Веселина Томова:
И на мен днес ми се обадиха по телефона. Някакъв глас, готова съм да се закълна, че беше с тексаски акцент, обаче говореше по руски, и като Робърт де Ниро, и ми вика – блядь със блядь, ти докога ще пишеш истината за Сертов, ма, и за Южен поток… После ми каза, че ще ми отрежат главата и ще подарят на тепсия на Пеевски, а в „Сараите” щели да пият вино от черепа…Много се стреснах. Понеже не ме пуснаха в телевизионен ефир като дежурен коментатор от списъците за „правилни журналя”, главният секретар на МВР, по телепатия разбрал какво ми се случва, веднага ми се обади. И още преди да се срещнем, ми звъни и вика – „локализирахме го” – уж с тексаски акцент, уж руски говорящ, ама от гръцкия ферибот, на който е бил Сертов, и телефона бил в джоба на Сертов….“ Отдъхнах си. С такива служби вече съм готова и аз да стана нашенско „шарли”. И тъкмо затворих телефона – пак звъни. Не Лазаров, тоя път Сертов. Вика: „Преместих си го”.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *