ДОГАН ОСТАВИ ЦАРЯ БЕЗ ОДЕЖДИ

ДОГАН ОСТАВИ ЦАРЯ БЕЗ ОДЕЖДИ

Защо в речта си Ахмед Доган каза истината за България, какво се е подготвяло за страната ни и защо го направи точно в този момент?
Мисля, че това са съществените въпроси, според скромните ми разбирания, на които трябва да се отговори. За мен истината е някъде там, но е неоспоримо, че българските политици са изплашени, защото са наясно в какво са се забъркали. Към тях причислете и Доган.
С речта си той не само се разграничи от тях, показвайки че той и ДПС няма да отстояват протурската страна, която е заело държавното ръководство, а геополитическата му ориентация е в друга посока.
За всички трезвомислещи е пределно ясно, че инспирира ли се конфликт между Турция и Русия, най-потърпевши ще бъдат българите, на чиято територия ще се разиграе Косовския сценарий и чиято територия ще бъде разделена.
Когато атовете се ритат, понитата трябва да мълчат. В случая България е понинце и Доган го изрече в прав текст. Няма нищо кой знае какво за анализиране в речта му. Всичко бе точно, просто и ясно изказано.
Доган се разграничи от идеите и действията на председателя на ДПС Лютви Местан, разграничи се от водената от премиера Бойко Борисов проамериканска и протурска политика под прикритието „евроатлантизъм и европейски ценности“, разграничи се изобщо от парламента, правителството и президента на България, казвайки какво иска българския народ. А българинът обича да му се казва това, което иска да чуе.
Интересното в този момент е: КЪДЕ СА ВСИЧКИ ДЪРЖА(В)НИ МЪЖЕ, като започнем от Премиера на Република България, Главния прокурор, Външния министър и стигнем до Главнокомандващия на въоръжените сили Президент? И защо мълчат?! ЗАЩОТО ДОГАН ОСТАВИ ЦАРЯ БЕЗ ОДЕЖДИ ЛИ?
Сега е историческото време за България! На Борисов му се предостави на тепсия уникалния шанс да промени политическия ракурс и да заеме правилната позиция, свързана с националните ни интереси.Стоян Тончев, ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *