ДОКАТО ГЪРЦИЯ КАЗВАШЕ OXI, В БЪЛГАРИЯ СТАЛИНКА РЕКЕТИРА БОКО И ГО ПЛАШИ С ПРЕВРАТ. ВКАРВАТ КОЖОДЕРИТЕ НА ГЪРЦИЯ В БНБ

ДОКАТО ГЪРЦИЯ КАЗВАШЕ OXI, В БЪЛГАРИЯ СТАЛИНКА РЕКЕТИРА БОКО И ГО ПЛАШИ С ПРЕВРАТ. ВКАРВАТ КОЖОДЕРИТЕ НА ГЪРЦИЯ В БНБ

Всички гледат Гърция! Народът се радва, че гърците биха шута на Международния валутен фонд, на Световната банка, на колонизаторската политика на ЦРУ в Европа, на протежетата на Уолстрийт в Брюксел. Медиите, които нямат нищо общо с Боко Борисов, ама нищо общо, хулят гърците, нищо, че българските им зрители мислят точно обратното. Медиите на американските подлоги Клозет, Работническо дело на Прокопи, Отечествен фронт на Стойна Гюрова /екс Костова/ заливат с фекалии всеки дръзнал да кривне от политкоректната пропаганда.
Стига глупости!!! Казват в една реклама. Не са глупости, а е самата истина, но няма да я откриете в медиите. В нито една.
Понеделник рано сутрин. Водещият от Стара Загора /казва се Антон Хекимян/ цъфти като мома тръгнала да бере домати на полето. В студиото цъфти друг гениален финансист. Нищо, че е безработен! Казва се Симеон Дянков. Беше лявата ръка на Боко Борисов, когато дясната му ръка Цветан Цветанов подслушваше всичко наред, без онзи от Велико Търново.
Какво прави при Хекимян това “чудо” на финансовата мисъл и бивш чиновник от Световната банка Симеон Дянков? Отправи предупреждение за саморазправа с Боко Борисов. Точно това каза Дянков. Бившият финансов министър на ГЕРБ обяви в телевизионен ефир, че няКОЙ е извил ръцете на Боко Борисов и на Цвък Цвък, че и на цялата ГЕРБ през 2009 и така Иван Искров бил отново избран за управител на БНБ. Интересно! Дали този няКОЙ не е Цветан Василев, а може би…, е как, отново той – Делян Пеевски? Ако не е Пеевски, кой да бъде, то сигурно и той тури на власт СИРИЗА в Гърция. Тук Пеевски не е важен. Защото това беше 2009 г. Важното е друго – Дянков предупреждава Борисов, защото началниците и на двамата се притесняват, че и този път ГЕРБ може да се врътнат и да не турят на поста управител на БНБ – Димитър Радев. Картината започва да се избистря. Радев почти 15 години работи в…МВФ – Международен валутен фонд. Да припомним отново – Симеон Дянков беше чиновник в Световната банка, преди да бъде натресен на Борисов през 2009 г. От кого всъщност Дянков бе натресен на Борисов?! От Кристалина Георгиева – СТАЛИНКА, която е…бивш високопоставен чиновник в…Световната банка, че дори един от нейните много вицепрезиденти.Продължаваме напред…
Същата СТАЛИНКА /Кристалина Георгиева/, също в понеделник, също била в…София. Ти да видиш! И това да не е известно предварително? Кристалина Георгиева освен, че се води български еврокомисар, всъщност е вицепрезидент на Европейската комисия. Голяма прозрачност цъфти при тия евробюрократи. Какво правят Кристалина Георгиева и Симеон Дянков в София – по едно и също време… За младежа Дянков – разбрахме – заплашва и рекетира, че ако Димитър Радев не стане шеф на БНБ – ще стане страшно и ще обвини Борисов, че отново няКОЙ му е забранил да избира “правилното” протеже.
Какво обаче е правила СТАЛИНКА в понеделник? Кристалина Георгиева е посетила Министерски съвет. Това обаче не ни го съобщават от пресцентъра на правителството, нито Бочко показва фотоси и дращи статуси във фейса. Информацията за “изненадващата” и всъщност “тайна” среща на Кристалина Георгиева с властта в София е съобщена от Европейската комисия у нас. Всъщност Георгиева се е срещала с Боко Борисов, както и с Румито Шматка Бъчварова, DJ Томислав До, Миглена Кунева-Пръмова. В съобщението на чиновниците от Европейската комисия няма информация СТАЛИНКА да е заплашила Борисов, че ако не назначи личното й протеже Димитър Радев за управител на БНБ – ще последват тежки дни и месеци за правителството, а и за България. В информацията не се съобщава дали и “камикадзето” Дянков е бил на срещата с Боко Борисов, но вероятно не е посмял да отиде. Все пак само преди няколко часа му извиваше ръцете от телевизора.Черешката на тортата…
В момента 74 народни представители атакуват пред Конституционния съд процедурата по избора на Димитър Радев за управител на БНБ. В същото време Мента /грешката е вярна/, Ментата Стоянова от ГЕРБ и Рамадан Кунев натискат да прокарат Радев, доскорошен чиновник в МВФ, за управител на Националната банка на РБългария. Същото правят в София Симеон Дянков и началничката му СТАЛИНКА. Всеки със своята задача за изпълнение.
Няколко етажа над кабинета на Боко Борисов, в който СТАЛИНКА за пореден път го е рекетирала и заплашвала да назначи /Народното събрание да избере/ Димитър Радев за управител на БНБ, се намират кабинетите на Конституционния съд. Точно днес стана ясно, че делото по процедурата вече е образувано. Дали СТАЛИНКА не се е разходила на етажа на Конституционния съд и дали не се е срещнала с Ненко Руменов? Онзи, за когото АФЕРА написа, че е взел ключово участие в изготвянето на решението, с което делото на Цвък Цвък бе върнато на апелативния съд. Дали всъщност черешката на тортата не е нагъл и безцеремонен натиск над Конституционния съд, който трябва да не прави “сечено” за кандидата на Международния валутен фонд.
И каква стана тя – имаме Слънце за премиер, който бива рекетирано от бившия си финансов министър, който очевидно търпи заплахи от самокандидатиралата се за генерален секретар на ООН, а тя най-нагло лобира да назначи много близък до сърцето си чиновник от МВФ за управител на БНБ. Какво ще стане, ако Димитър Радев бъде избран за управител на Националната банка? Тогава КТБ ще ни се види детска приказка.
Гърците казаха гордо и мощно OXI на такива лекета като СТАЛИНКА и протежетата й Димитър Радев и Симеон Дянков, на страхливци като Боко Борисов, на продажници като Пръмова, DJ Томислав До, Бъчва Шматароткова, Рамаданчувци, Ментета, на удобни мишени като ПееФчетата. А ние какво правим? Готвим се да вкараме вълците в кошарата! Докато гърците казваха OXI, СТАЛИНКА заплашва Боко с преврат, с Майдан, с новия американски посланик или със записи?Целта е прозрачна – да вкараме кожодерите на Гърция в нашата БНБ. След това ще има заря, не банкова ваканция, а банкова заря.
Какво направи Дянков за три години и половина? Изведе половин България на улиците? Какво ще направи Радев за три месеца и половина? Ще изведе цяла България на улиците и тогава цялата соросоидна сган, продажни грантаджий и техните босове ще изядат дървото, този път прошка няма да има…ще платим сметката, но ще ви изметем, начело със СТАЛИНКИТЕ, Прокопитата, Бокитата и т.н….
Капиш?!Бърнард Мейдоф
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *