Дузпи пак зарадваха Бока, но го оставиха сам срещу Бразилия в Копа Либертадорес

Дузпи пак зарадваха Бока, но го оставиха сам срещу Бразилия в Копа Либертадорес

Дузпи пак зарадваха Бока, но го оставиха сам срещу Бразилия в Копа Либертадорес

Бока Хуниорс за втори пореден кръг имаше нужда от късмет и майсторство при изпълнения на дузпи, за да премине и през четвъртфиналите в Копа Либертадорес.

Грандът стигна до 0:0 в реванша с градския съперник Расинг, колкото завърши и първата среща. При ударите от 11 метра дуелът на Буенос Айрес решиха два пропуска на Пиови и Сигали, докато за Бока изпълнителите бяха безукорни – 4 от 4. Вкараха и Еди Кавани, и Маркос Рохо, големите лидери на отбора.

ВИЖТЕ РЕПОРТАЖИ ОТ ЮЖНА АМЕРИКА ОТ ТАЗИ НОЩ>>>

Така Бока отива на полуфинал срещу бразилския Палмейрас, двукратен победител в турнира за последните три сезона. И изобщо – отборът в жълто и синьо от „Ла Бомбонера“ е сам срещу бразилци…

Другата двойка ще е между Интернасионал и победителя от Флуминензе – Олимпия (Парагвай), но и тук бразилският отбор има аванс от 2:0 след първия мач. Вероятно ще имаме 3 тима от тази страна в полуфиналите срещу колоса от Буенос Айрес.

Картината в Копа Судамерикана не е по-различна, въпреки че тази нощ аржентинският Дефенса и Хустисия изхвърли с 2:1 лидера в бразилската Серия А Ботафого (1:1 в първия мач).

И ще играе срещу еквадорския ЛДУ Кито или бразилския Сао Пауло (2:1 в първия мач).

Другата двойка е изцяло бразилска: победителят от Америка Минейро или Форталеза (1:3 в първия мач) срещу Коринтианс.

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *