ДЪРЖАВА, В КОЯТО САЙТА „АФЕРА” НАПРАВИ ВЪРТОГЛАВИ МВР И СЛУЖБИ

ДЪРЖАВА, В КОЯТО САЙТА „АФЕРА” НАПРАВИ ВЪРТОГЛАВИ МВР И СЛУЖБИ

Валери Тарандов:
Днес е ден, в който трябва да споменем всички специалисти по Петкосертовщина и да им кажем, че Петко ги направи за смях всичките! Да си изхвърлят професорските дипломи!
Петко верно сътвори история! Направи на пух и прах цялото Интерпол!Игор Марковски:
Журналята в действие! нЕк’ви новини от нощеска:
Тази нощ Сертов се прибрал през Кулата (Гърция), а Михнева би трябвало да се затвори в кулата на своето мълчание или да замине моменталически на приблизително 23°30′ (23,5°) северна ширина, и Тропика на козирога в южната полусфера на 23°30′ (23,5°) южна ширина, тъй като „единствено пред „пик“ тя съобщи за убийството му“
(Името „троПИК“ идва от гръцкото τρόπος, което означава „обръщане“. Хайде, давайте сега, обръщайте палачинката!)Стоян Тончев:
БТВ не можели да се свържат със Сертов, нито със съпругата му. Висят като сополи пред дома им. С АФЕРА обаче се свързаха. Който пише и казва истината, него търсят и на него вярват!

Според Вучков Сертов го нямало, защото бил претърпял лек пътен инцидент в Гърция и му се наложило лечение. Такава тъпня може да измисли само Цветанов! Какво лечение, бе, Вучков? Нали главсека с гел го „откри“ в бардак в Гърция? Х*я ли си е лекувал там? Това ли искате да намекнете?Любо Кольовски:
„Когато Сертов, Петко, се намери, Михнева, Маргарита, изчезва. Веднага!“
Първи закон на Л. К., енциклопедист и приятел на Ломоносов.Georgi Nrc Hristov:
Издирван от Интерпол, минава граници, отсяда в болници без никой да го види. За тези му свойства може да му завидят Батман, Супермен и Невидимият човек. Голям е наш Петко, а службите са повече от надеждни. Аз спя спокойно .. Лека (нощ)Иван Кожухаров:
Шегата на страна.
Не е виновен той. Просто за пореден път, се показва, каква е организацията в милата ни татковина.
Ако наистина, човекът е значим за националната сигурност, независимо дали е пенсионер, в оставка, действащ – дето се казва – дискретно службите за сигурност би трябвало да знаят дори кога отива хляб да си купи.
Само тъга ми навява тази цялата история. Добре, че човекът е жив и здрав.
Нама да се повтаряме. Който чел – чел, който разбрал – разбрал, за останалите – са рубриките ни „Разследване” и „Мишена” в АФЕРА, в които има десетки публикации и разследвания по „аферата Петко Сертов”.
Истината, когато стане дума за спецслужби, винаги е била почти невъзможно трудна за измъкване. Но АФЕРА години наред не спира да го прави. Защото не е „шарли” в български вариант.ВОЙНАТА ЗА СЕРТОВ БЕ ЖЕСТОКА И ЩЕ МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО МНОГО СКОРО ДА Я ОПИШЕМ.
„АФЕРА” БЛАГОДАРИ ОТ СЪРЦЕ НА ОНЕЗИ СВОИ „БРИЛЯНТНИ ИЗТОЧНИЦИ”, КОИТО НИКОГА НЕ СА СЕ ПОКОЛЕБАВАЛИ В НАС.
А НАЙ-ЗЛОВЕЩАТА БИТКА БЕ НАПРАВО НЕПОСИЛНА /НО САМО НА ПРЪВ ПОГЛЕД/ – ДА БИЕШ ЕЖЕМИНУТНО ПО ЛЪЖИТЕ, МАНИПУЛАЦИИТЕ И ПРЕСТЪПНИТЕ „АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ”, СЪТВОРЯВАНИ ЗА ПЕТКО СЕРТОВ ОТ МВР, СЛУЖБИ И СЛУГИНСКИТЕ ИМ КОНТРОЛИРАНИ МЕДИИ.
Защото те са „големииии”, те са „тиражни”, те са „влиятелни” и са опасали като един „октопод” цялата медийна мрежа на България.
Само че една малка, „шибана”, мачкана, преследвана, подслушвана, съдена по поръчка от същите служби чрез слугинските им журналя – АФЕРА, разказа играта на българските специални служби и МВР! Не с „Калашников”, а с истината, която пишеше за „аферата Петко Сертов”.
И че ИСТИНАТА нямаше нищо общо с идиотизмите, пласирани от гелосания главен секретар на МВР, от вътрешния министър, който всъщност е Цветанов, но не с неговото тяло, нищо общо с кретенизмите на „михневистите” и „жълтакаво – фекалните” „агенцийки”, подвластни на Бойко Борисов и Делян Пеевски, нищо общо с мръснишкото „бездействие” на писанчевите служби, иначе казано „кръга Драшков” на Доган, Пеевски и Борисов.
Обръщението на съпругата на Петко Сертов – Емилия Сертова ЕДИНСТВЕНО КЪМ САЙТА „АФЕРА”, показа знаково, че АФЕРА е напипала ИСТИНАТА, и на практика потвърди, че що сме рекли, все е вярно.АФЕРА е водила много битки, много войни за справедливост. Правим това, което никой не си позволява в тази дължава на медийни „шарлита” – да посочваме, че най-страшни са БАНДИТИТЕ В СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ И МВР.
Сто пъти дадохме знак и за това, че прокуратурата ОТСЪСТВА ПО АФЕРАТА „СЕРТОВ”, не защото е нефелна, а защото бе ИГНОРИРАНА ОТ СЛУЖБИТЕ И ОТ МВР, ПОДЧИНЕНИ НА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ.
Написахме и в прав текст защо това се случва.
Единствени, заедно с колегите от „БГ Снайпер”, в прав текст буква по буква изписвахме „Южен поток”, докато всички МЪЛЧАХА КАТО ПОСРАНИ.
Да, захлупваха ни „големите”, крадящите си платен „трафик”, „тиражните” пеевски монополни медии, но когато имаш сърце на воин, ги помиташ, колкото и да са видимо доволни и „мощни”.Знаехме какво става ЗАД КУЛИСИТЕ. Знаехме как пълнеха гащи след всяка публикация на АФЕРА „профитата” и „спецовете”. Знаехме, че трябва да се пазим, но не квичащо блъсковистки, че ох, въх, убиха ни. Знаехме, че им бъркаме с всяка своя дума в задниците.
И ГО ПРАВЕХМЕ.
ЗАЩОТО ИСТИНАТА Е ПО-ГОЛЯМА И ОТ НАЙ-ГОЛЯМАТА ПЕЕВСКА МЕДИЯ.
ЗАЩОТО „АФЕРАТА СЕРТОВ” ТЕПЪРВА ЩЕ ВЗРИВЯВА.
Петко Сертов има право на своя избор.
Петко Сертов ще реши какъв да бъде избора и пътя му.АФЕРА обаче продължава.
Защото така трябва. Винаги така трябва. В държава, в която един сайт като АФЕРА направи въртоглави и МВР, и службите.
Нищо още не „приключено”, както ломоти вътрешният министър Цветанов, пардон в тялото на Вучков.
Нищо не е приключено.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *