ДЪРЖАВНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА АТАКУВА САЙТА „АФЕРА“! НАУЧЕТЕ УРОКА: „ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ТАВАН НЯМА!“

ДЪРЖАВНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА АТАКУВА САЙТА „АФЕРА“! НАУЧЕТЕ УРОКА: „ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ТАВАН НЯМА!“

От няколко дни срещу сайта АФЕРА за пореден път върви хакерска атака. Целенасочена. Настоятелна. ПОРЪЧКОВА. И тъй като АФЕРА неведнъж е подлагана на подобни ПОРЪЧКОВИ ПОСЕГАТЕЛСТВА, издадени от ДЪРЖАВНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, която ръководи държавата, и тъй като след множество сигнали към държавни органи и институции, всички си го преместваха в другия крачол, понеже са под контрола на същата ДЪРЖАВНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, и тъй като водим войната си сами, седмица си играем на котка и мишка.
Преди време след последната безпрецедентна хакерска атака на която бе подложен сайта АФЕРА, сайтът бе преместен на чуждоземен сървър и също като „спецназ“ със „сламки“ под водата се крием в „буферни зони“, като че сме терористи, дето МВР – Шматката ще ги „контролира“.
Обяснимо няма да навлизам в технически подробности, но от седмица яростно сайта АФЕРА е атакуван и засега докопват „административния панел“ отчасти. Онези от вас, които имат затруднение с отварянето на публикациите, с досадното тегнещо забавяне, да знаят – мръсните ръчички на ДЪРЖАВНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА СЕ ЗАДЕЙСТВАХА ПАК.
Откакто АФЕРА съществува МАФИЯТА, която е разположена по високите етажи на властта и в задкулисието и, прави всякакви опити да съсипе сайта АФЕРА и да го унищожи. Нямаме никакви илюзии, че тези опити ще престанат. Нямаме никакви илюзии, че особено сега – преди местните избори – ще бъдем подложени на тотален терор. Нямаме илюзии и че ни търсят цаката с всички начини и средства, както на времето бе при Костов, както не е спирало по времето на Борисов, и авера му Пеевски.
АФЕРА няма да спре обаче да осветява истината такава, каквато е. Харесва ли му или не на някой от „фалкона“ с курвите.
Не разчитаме на нито една правораздавателна институция, нито на измислените ни смешни спецслужби, които единственото, което правят е да ни преписват, когато си пишат рапортите, освен разбира се, че непрекъснато ни търсят източниците и ни поставят „под контрол“.
Цацаров отдавна сме го оставили под полата на Беновска и във фикуса на Бойко Борисов, а МВР – Шматката е излишно даже да я споменаваме.
Срещу ДЪРЖАВНИТЕ РЕСУРСИ И ПОДЗЕМНИЯ ИМ СЪПОРТ е жестоко да водиш битка.
Но онези, които не са си научили урока, нека го направят и да наизустят най-важния абзац: „Веселина Томова таван няма!“.
Този живот е за смелите.Веселина Томова
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *