ДЪРЖАВОПОДОБИЕТО НИ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА КАТО НЯКАКВА СТРУКТУРА, А КРЕПОСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ ПРОДЪЛЖАВА БУДНАТА СИ КОМА

ДЪРЖАВОПОДОБИЕТО НИ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА КАТО НЯКАКВА СТРУКТУРА, А КРЕПОСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ ПРОДЪЛЖАВА БУДНАТА СИ КОМА

Доц. д-р Вучков напразно руча краставите жабета. Писанчев и Лазаров изгоряха по волята на сценариста. Гениални сценки ни разиграват вчера и днес. А Борисов заяви в прав текст: „Всеки, който ме познава, знае, че съм неуправляем.“ В отоговор на риторичния си въпрос „Кой управлява държавата?“.
Чудото, че държавоподобието ни продължава да съществува като някаква структура, продължава да удивлява не само мен.
Въпросът за трансформирането на МВР в Министерство на вътрешната социология вече не е актуален. А по всичко личи, че приоритетите продължават да бъдат криминални.
Сега е по-важно да разберем наясно ли са партньорите на ГЕРБ с кого всъщност си имат работа и ще продължават ли съучастието си в тия антинационални шашми и шашарми.
Равнение по сараите! Мирно!
НОВИЯТ МВР началник вероятно в първата си вътрешноведомствена заповед ще разпореди на служителите да бъдат раздавани не шлифери, ами ямурлуци. Това се налага в отговор на новата стилистика на премиера Борисов. Предвиждат се и активни мероприятия по картофените ниви в отечеството, както и интензивно отглеждане на овце, за да се отговори на засиленото търсене на ОВЧО месо в международен план.
СЕДЕМ МЕСЕЦА ни делят от местните избори. Фантазията ми е безпомощна и безсилна, за да си представя поне приблизително какви спектакли ни очакват и на какви селски сбивания ще се нагледаме до октомври.
За реформите – забравете! Такива просто няма да има. Дори и като подобия и имитации. Крепостното население продължава будната си кома.
Любо КОЛЬОВСКИ
Колаж Б.Б.: Фейсбук
Колаж Р.Б.: Лена Георгиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *