Дъщерята на Алла Пугачова е нейно малко копие (СНИМКИ)

Дъщерята на Алла Пугачова е нейно малко копие (СНИМКИ)

Максим Галкин и Алла Пугачова показаха снимки на дъщеря си Лиза. Деветгодишната ученичка пресъздаде неволно кадър отпреди седем години, когато баща ѝ я снима, за да покаже колко е пораснала през последните години.

След като избяга от Русия, семейството на Алла Пугачова се установи за постоянно в Израел. Лекарите препоръчаха на 74-годишната артистка да не живее през лятото там заради горещия климат, който вреди на болното сърце на примадоната.

Затова изпълнителката на „Милион рози” се установи за кратко в Латвия, където почива заедно със съпруга си двете деца – Лиза и Хари, пише Флагман.

Публикация, споделена от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Публикация, споделена от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Комикът напоследък започна да публикува семейни снимки в социалната мрежа като сега обърна по-голямо внимание на порасналата си дъщеря. Галкин пусна колаж от два фотоса, първият от които е направен в ранното детство на момичето, а втория е актуален. Русото ангелче повтори архивния кадър. Тя позира на същото място и в подобен тоалет. А феновете на артистичната двойка са категорични, че Лиза расте като копие на Алла.

От къдрокосо бебе с пухкви бузки днес щерката на Пугачова се е превърнала в малка госпожица с изразителни черти. А Максим Галкин написа към фотото – Лиза – седем години по-късно.

Потребителите на социалната мрежа засипаха наследницата на Пугачова с комплименти и се надяват да видят Лиза каква красавица ще е след още седем години.

Публикация, споделена от Максим Галкин (@maxgalkinru)

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *