Евролистата на АТАКА ще се избира от зрителите на АЛФА ТВ

Евролистата на АТАКА ще се избира от зрителите на АЛФА ТВ

Партията на Волен Сидеров и АЛФА ТВ започват нов телевизионен формат – състезание за кандидати за евродепутати.
Зрителите сами ще могат да изберат млади и активни българи, които да попълнят партийната листа на АТАКА за Европейския парламент.
Предаването „Политическа академия” стартира на 1 април на живо в ефира на АЛФА ТВ от 18:30 часа от понеделник до петък. Кандидатите за евродепутати трябва да изпратят автобиография и мотивационно писмо на сайта www.ataka.bg/izbori и на адрес: София, площад „Славейков” 4 А, ет. 2. Избраните ще участват в предаването, където ще се състезават за вота на зрителите. След като мотивират кандидатурата си и очертаят целите си за влизане в Европарламента, ще бъдат питани по различни теми, за да могат зрителите да придобият максимална представа какви позиции ще защитават в Европарламента. Всеки ден след края на предаването чрез есемеси, зрителите ще могат да гласуват за най-добрия според тях кандидат. В рамките на 3 седмици зрителите ще решат кои от участниците във формата ще се наредят в листата за евродепутати на партия АТАКА.
„Политиката е лоша?
Политиката е добра?
Политиката е каквато я направиш!
Сега имаш шанс!
Спечели гласовете на публиката и замини за Брюксел да браниш националния интерес!
Партия АТАКА предлага пълна свобода и пряка демокрация – една листа за ЕП, съставена от вас и подредена от вас.
Без партийни активисти!
Без досегашни фигури!
Само нови и чисти лица!
Това е „Политическа академия” – випуск 2019”.
С тези думи призоваваме навършилите 21 години да кандидатстват за евролистата.
„Не е ли по-добре в политиката да влизат млади и чисти хора, които да формират новата политическа класа у нас? Аз лично така виждам нещата и смятам, че мога да помогна това да се случи, имам полезен опит и ще работя да го предам на колкото може повече хора. За първи път ще имаме пряка демокрация, 100% преференции, 100% мажоритарност. АТАКА ви дава този шанс”, коментира инициативата лидерът на партията Волен Сидеров.Източник: ТопПреса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *